Big Brother Türkiye Yarışmacısı Rezan Kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye Yarışmacısı Rezan Kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 15:09

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam eden yarışma programı “Big Brother Türkiye” evinde, güzelliği ve sıcak kanlılığı ile dikkatleri üzerine çeken isim Rezan oldu. Peki; Big Brother Rezan kimdir? Big Brother Türkiye yarışmacısı Rezan Denizmen hakkında merak edilen her şey haberimizde…

Haberin Devamı

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam eden yarışma programı “Big Brother Türkiye” sezona hızlı bir giriş yaptı. İlk gün yarışmacıların tanıtıldığı evde, güzelliği ile dikkatleri çeken isim Rezan oldu. Peki; Big Brother Rezan kimdir?

Big Brother Rezan kimdir?

Tam adıyla Rezan Denizmen, 37 yaşında ve İstanbul’lu. Hayatını davet organizatörlüğü yaparak idame ettiren Rezan, annesi ve kız kardeşi ile birlikte yaşıyor.

Risk Varsa Ben De Varım!

“Risk varsa ben de varım.” diyerek gözünün son derece kara olduğunu belirten Rezan, cebinde sadece 300 pound ile Londra’ya okumaya gitmiş.

İnsanlardan Bunaldığımda Pandalarla Yaşamak İstiyorum!

Rezan’ın alıngan olması, çevresi tarafından oldukça tepkiyle karşılanıyormuş. Tam bir hayvansever olduğunu belirten yarışmacı, hatta insanlardan bunaldığı zamanlarda pandalarla birlikte yaşamak istediğini söylüyor.

Haberin Devamı

İlgi odağı olmayı seven Rezan’ın en büyük korkusu ise; kilo almak. Jet ski kullanmanın ve akrobatik pilotluk yapmanın ona çok heyecan verdiğini belirten Rezan, kendisinden her an her şeyin bekleneceğini düşünüyor.

Evin Bitmeyen Enerjisi Olmaya Geldim!

Evin bitmeyen enerjisi olmaya geldiğini belirten Rezan, Big Brother Türkiye evinde, büyük ödül olan 1 milyon lirayı kazanıp borçlarından kurtulmak istediğini belirtiyor.

Big Brother Türkiye resmi YouTube kanalında yer alan tanıtım videosunda Rezan, “Heyecanlı bir tipim ve sevinçli olduğum zaman çok yüksek sesle konuşuyorum. Bg Brother evinde de bundan dolayı bazı sorunlar yaşayacağımı düşünüyorum. Kavga ettiğim zaman sadece gülümsemeyle veya sakin kalarak karşı tarafı biraz sinir etmeyi başarabiliyorum.” şeklinde konuştu.

“İnsanlar beni çok sinirlendiriyor, pandalarla yaşamak istiyorum.” diyen Rezan, “İlgi odağı olmayı severim, erkeklerle daha iyi anlaşırım.” şeklinde sözlerine devam etti.

“Cebimde 300 pound ile hiç bilmediğim bir ülkeye gittim. Bin bir çeşit ülkeden insanlarla tanıştım. Aynı evde yaşadık ve Big Brother’da bu benim için çok büyük bir avantaj olacak.” dedi.

1 Milyonu Kazanmam Şart! Çünkü Çok Borcum Var!

Haberin Devamı

“Genelde insanlara ilk bakışta antipatik gelirim, ama biraz zaman geçsin o zaman nasıl bir insan olduğumu çok iyi anlayacaklar” diyen Rezan, “1 milyonu kazanmam şart, çünkü çok borcum var.” dedi.

Arkadaşlarım bana ‘Muzur’ Derler!

İddialı yarışmacı Rezan, “Arkadaşlarım genelde bana ‘Muzur’ diye hitap ederler. Çünkü benim ne zaman ne yapacağım belli olmuyor. Her an her şeyi yapabilirim. O yüzden Big Brother’daki arkadaşlar yürürken sağına soluna dikkat etsinler, her an her şey olabilir.” şeklinde konuştu.

Big Brother Türkiye Yarışmacısı REZAN kimdir?

BAKMADAN GEÇME!