Big Brother Türkiye yarışmacısı Gökçen kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye yarışmacısı Gökçen kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2016 18:26

Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen “Big Brother Türkiye” evinde güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gökçen kimdir? Gökçen kaç yaşındadır? Big Brother Türkiye yarışmasının iddialı isimlerinden olan Gökçen hakkında merak edilenler haberimizde…

Haberin Devamı

Tüm dünyada en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Big Brother, Star TV'de 'Big Brother Türkiye' adıyla yayınlanıyor.

100 gün boyunca, eve dönüştürülmüş bir stüdyoda birlikte yaşayan, fiziksel güç gerektiren ve yeteneklerini yarıştırdıkları oyunlardan başarıyla çıkmaya çalışan yarışmacılardan biri 100 günün sonunda büyük ödülün sahibi oluyor. İşte bu yarışmacılar arasında güzelliğiyle adından söz ettiren Gökçen'de bulunuyor. Peki; Big Brother Gökçen kimdir?

Big Brother Gökçen kimdir?

Big Brother Türkiye evinin Çerkez asıllı olan güzel yarışmacısı Gökçen'in asıl adı 'Gökçen Yurt. 30 yaşında ve Aydınlı. Mesleği fitness antrenörlüğü olan Gökçen, Çerkez mutfağı konusunda oldukça iddialı olduğunu söylüyor.

Sarışınların Ne Kadar Zeki Olduğunu İspatlamaya Geliyorum!

Haberin Devamı

Bakımlı olmayı sevdiğini belirten Gökçen, “Big Brother Türkiye evine sarışınların ne kadar zeki olduğunu ispatlamaya geliyorum.” diyor.

Çevresi tarafından “Tatlı Cadı” olarak anıldığını belirten güzel yarışmacı, herkesle iyi iletişim kurmak konusunda kendisine oldukça güveniyor.

Güzelliğine önem veren Gökçen, haftanın büyük bir bölümünü spor yapmakla geçiriyor. Ayrıca fitness, ekstrem sporlar ve yamaç paraşütüyle ilgileniyor.

Kondüsyonuma Güveniyorum!

Spor yapmayı çok sevdiğini ve haftanın büyük bölümünü spor yapmakla geçirdiğini belirten yarışmacı, Kondüsyonu ile erkekleri bile zorlayacağını iddia ediyor.

Kendi Spor Salonumu Açmak İstiyorum!

Gökçen, Big Brother Türkiye evinde 1 milyon lirayı kazanarak, kendi spor salonunu açmak istediğini belirtiyor.

Zeki Olduğuma İnanıyorum, Daha Ne Olsun!

Big Brother Türkiye resmi YouTube kanalında yer alan tanıtım videosunda Gökçen, “Spor yapıyorum, zeki olduğuma da inanıyorum, daha ne olsun.” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti, “Ailemden hiç çok uzun süre ayrı kalmadım. Big Brother evine girdiğimde onlardan çok uzun süre ayrı kalacağım ve onları çok özleyeceğim. Beni izlerken, güçlü kızım yine bir işin altından başarıyla kalktı desinler.” dedi.

Bekleyin Beni!

“Bu kızın ne kadar güçlü olduğunu herkese göstermeye geliyorum.” diyen Gökçen, yarışmacı arkadaşlarına, “Bekleyin beni.” şeklinde mesaj vererek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı

Ailem İçin Bu Yarışmayı Kazanmalıyım!

“Ailem için bu yarışmayı kazanmalıyım ve kazanacağıma inanıyorum.” şeklinde konuştu.

“Ben bu eve girdiğimde insanlar bana ön yargılı yaklaşacaklar, ‘Aptal sarışın falan’ diye, ama ben öyle değilim! Hiç narin de değilim! Korksunlar benden!” dedi.

Big Brother Türkiye Yarışmacısı Gökçen Kimdir?

BAKMADAN GEÇME!