Big Brother Türkiye Yarışmacısı Demir Kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye Yarışmacısı Demir Kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 13:43

Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programı “Big Brother Türkiye” evine “Demir gibiyim, kırılmazım!” diyerek iddialı bir giriş yapan Demir kimdir? Asıl adı Demir Kırılmaz olan Big Brother yarışmacısı hakkında bilmek istediğiniz ne varsa hepsi bu haberimizde...

Haberin Devamı

Yurtdışında birçok ülkede ilgiyle takip edilen “Big Brother” artık Türkiye’de. Yeni sezona iddialı bir giriş yapan “Big Brother Türkiye” yarışmacılarından Demir kimdir? Şimdi Big Brother Türkiye’nin iddialı yarışmacısı Demir’i yakından tanıyalım. İşte detaylar…

Big Brother Demir Kimdir?

Big Brother Türkiye evine iddialı bir giriş yapan Demir, aslen Erzurum’lu, İstanbul’da yaşıyor ve 42 yaşında. Hayatını dış ticaret danışmanı olarak idame ettiren Demir, anne ve babasını kaybettikten sonra Amerika’ya yerleşmiş ve uzun yıllar Amerika’da ve Çin’de yaşamış.

İki kız kardeşinden daha fazla ayrı kalamayan Demir, Türkiye’ye geri dönüş yapmış.

Zorlu Bir Hayatım Oldu!

Anne ve babasını kaybettikten sonra zorlu bir hayat yaşayan Demir’in hayatı bir arkadaşının üniversite tezine konu olmuş. Annesine çok düşkün olan Demir, kolunda annesinin dövmesini taşıyor.

Haberin Devamı

Başından İki Evlilik Geçmiş!

Başından iki evlilik geçen Demir, aradığı mutluluğu henüz bulamadığını belirtiyor. Aşka kapılarını kapatmadığını dile getiren yarılmacı, en büyük tutkusunun spor yapmak olduğunu belirtti.

Hemen hemen her gününü spor yaparak geçiren Demir, hayatını şimdiye kadar hep planlı yaşamış. Demir, “plansız bir yaşam düşünemiyorum.” dedi. Ayrıca adının karakterini yansıttığını düşünüyor.

Karakterim Demir Gibi Sağlam!

Karakterinin de demir gibi kırılmaz olduğunu iddia eden Demir, Big Brother Türkiye evinde büyük ödül olan 1 milyon lirayı kazanarak kendi işini kurmayı hedefliyor.

Big Brother Türkiye yarışma programının resmi YouTube kanalında yayınlanan tanıtım videosunda Demir, “Bu güne kadar ağladığımı hiç kimse görmemiştir, ama çok ağlıyorum.” dedi.

Big Brother Türkiye evine girdiğim zaman en çok özleyeceğim ablam ve kardeşim diyen Demir, “Öyle dolu bir hayatım oldu ki bu güne kadar, bir arkadaşım tez olarak benim hayatımı sunacak.” dedi.

Ben Demir Kırılmazım ve Adımın Hakkını Veriyorum!

Dedikoduyu hiç sevmem diyerek sözlerine devam eden Demir, “Big Brother Türkiye evinde de dedikodu yapıldığı zaman bu insanlar beni karşılarında görecekler. Ben Demir Kırılmazım ve adımın hakkını veriyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye Yarışmacısı DEMİR kimdir?

BAKMADAN GEÇME!