Beyoğlu Indigo’da haftasonu

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlu Indigo’da haftasonu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2004 00:11

İstanbul’un yeni eğlence merkezlerinden Indigo’nun sahnesinde bu gece Fauna Flash ve Dani Siciliano olacak. Trüby Trio’nun kurucuları olan Alman Christian Prommer ve Roland Appel’den oluşan ikili, hazırladıkları remiks albümünün tanıtımı için çıkacağı üç aylık turnesine İstanbul’dan başlıyor. Bu yıl, caz ve alternatif müziğe yeni bir bakış açısı getiren ve solo albümü ‘Likes’ı yayınlayan Dani Siciliano ise, albüm turnesinin ardından DJ seti ile Türkiye’de ilk defa Indigo’da sahnede olacak. Gece 22.00’de başlıyor. Indigo ‘The Residents’ geceleri ise yarın gece Jori Hulkkonen’le başlıyor. House müzik sahnesinin önemli prodüktör ve DJ’lerinden biri olan Jori Hulkkonen bir performans sergileyecek.

Bilet fiyatları iki gece için de tam 25 milyon, öğrenci 15 milyon TL.

Adres: Istiklal Cad. Akarsu Sk. No:1-2-4-5 Galatasaray. Tel: 0212-292 11 19.

Nükhet Duru, Gülben Ergen ve Rafet El Roman Feshane’de

Feshane’de bugün saat 20.30’da Nükhet Duru&Cenk Eren konseri düzenleniyor. Yarın akşam Gülben Ergen, pazar günü ise Rafet El Roman konserleri yapılacak. Feshane’deki İkinci Mahmut Salonu’nda gerçekleşecek konserler 15 Kasım gününe kadar devam edecek. Bilet fiyatları bu gece ve haftasonu düzenlenen konserler için 20-30 milyon lira arasında değişiyor. Numaralı koltuklar 30 milyon, numarasız koltuklar 20 milyon lira. Adres: Eski Defterdar Durağı-Eyüp Tel: 0212-674 78 32.

Karacoğlan’a güzelleme

Áşık edebiyatının en önemli temsilcilerinden Karacaoğlan’ın ele alınacağı bir etkinlik 3 Kasım’da 19.30’da Cemal Reşit Rey Salonu’nda düzenleniyor. Katılımcılar şöyle: İspir Onbaşı (Karacoğlan Köyü’nden Mehmet Koç), Halil Atılgan (halk müziği araştırmacısı), Ayşegül Yordam (halk müziği yorumcusu), Adana’dan Aşık İmami, Kozan’dan Aşık Hacı Karakılçık. Ayşegül Yordam’ın vereceği konsere Mehmet Erenler (bağlama), Osman Aktaş (kaval), Cemal Kaplan (vurmalı sazlar) eşlik edecek.

Bir bilet alana bir bilet bedava

Yapı Kredi Bankası’nın World kartına sahip olanlar, AFM Sinemaları’nda 22 Ekim’de başlayan ve 11 Kasım’a kadar sürecek bir kampanyadan faydalanabiliyor. Worldcard’la bilet alan herkese, ikinci bilet bedava olarak veriliyor. Ayrıca Worldcard kullanıcıları AFM Sinemaları’nda tek ödemede 4 kat Worldpuan kazanıyor.

Şair Ümit Yaşar Oğuzcan için özel gece

Ünlü şair Ümit Yaşar Oğuzcan, ölümünün 20. yıldönümünde İş Sanat Kültür Merkezi’nde, 1 Kasım saat 20.00’de özel bir geceyle anılıyor. Tiyatro sanatçıları Haluk Bilginer ve Derya Baykal’ın sunacakları gecede Oğuzcan’ın şiirleri seslendirilecek; bestelenen ünlü yapıtlarından örnekler sunulacak. Hamit Kınaytürk ve şairin oğlu, Devlet Tiyatrosu sanatçısı Lütfi Oğuz Oğuzcan’ın girişimleriyle düzenlenen gecenin sanat yönetmenliğini Can Gürzap üstleniyor. Geceye konuşmacı olarak Ataol Behramoğlu, Mücap Ofluoğlu, Demirtaş Ceyhun ve Gülden Avşaroğlu katılıyor. Timur Selçuk, Sadun Aksüt ve Emel Sayın şarkılarıyla şairin yapıtlarını yorumlayacak. Tiyatro sanatçıları Ayşe Lebriz, Taner Birsel, Ayda Aksel, Mehmet Aslantuğ, Tilbe Saran, Selçuk Yöntem, Arsen Gürzap, Cüneyt Türel, Oğuzcan’ın şiirlerini seslendirecek.

İş Sanat Kültür Merkezi, İş Kuleler, Levent. İş Sanat Gişe: 0212-316 10 83. www.iskultursanat.com.tr
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!