Beyaz'ın bir tanesi

Güncelleme Tarihi:

Beyazın bir tanesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2010 00:00

Müzmin bekar Beyaz, sonunda gönlünün sultanını buldu! Ünlü şovmen bir süredir Acun Ilıcalı’nın ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasını sunan Tanem Sivar’la aşk yaşıyor. Beyaz’ın, sevgilisini annesiyle de tanıştırdığı öğrenildi.

Haberin Devamı

TANEM SİVAR FOTOĞRAFLARI   

BEYAZIT ÖZTÜRK FOTOĞRAFLARI    

GECEDE BULUŞTULAR     

BEYAZ cephesinde yeni bir aşk haberi var! Ünlü şovmen, yıllardır aradığı büyük aşkı nihayet buldu. Beyaz bir süredir, Acun Ilıcalı ’nın Yetenek Sizsiniz programının sunucusu olarak ekranlara gelen Tanem Sivar’ la aşk yaşıyor.Habertürk'te yer alan habere göre;  ikilinin aşkı Beyaz’ın iki haftada bir evin de düzenlediği Türk Müziği gecesinde başladı. Bu gecelerden birine katılan Sivar’a abayı yakan ünlü şovmen, geçtiğimiz günlerde güzel sunucuya açıldı.

BEYAZ’A KAYITSIZ KALMADI   

TANEM Sivar, Beyaz’ın ilan-ı aşkına kayıtsız kalmayınca ikilinin ilişkisi başladı. Yakınları, Beyaz’ın çok mutlu olduğunu ve sevgilisi için, “Yıllardır aradığım aşkı nihayet buldum” dediğini söylüyor. Her fırsatta evlenmek istediğini söyleyen ünlü şovmenin, sevgilisini annesiyle de tanıştırdığı öğrenildi. Bu arada ilişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftin aşkını sadece yakın  dostları biliyor.     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!