Beyaz'dan yardım gecesi

Güncelleme Tarihi:

Beyazdan yardım gecesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2009 00:00

Tohum Otizm Vakfı'nın "Otizmin farkındayım, onların yanındayım" isimli bilinçlendirme ve destek kampanyası için Beyazıt Öztürk'ün ev sahipliğinde, Orhan Gencebay, Emel Sayın, Fatih Terim, Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Hülya Avşar, Demet Akbağ, Kubat, Tuğba Büyüküstün, Cemal Hünal ve Prof. Dr. Yankı Yazgan otizmli çocuklar için bir araya geliyor.

Haberin Devamı

Beyazıt Öztürk'ün sunduğu "Beyaz Show" programı bu hafta, "Tohum Otizm Vakfı" yaranına düzenlenen özel bölümle ekrana gelecek. "Otizmin farkındayım, onların yanındayım" sloganıyla gerçekleştirilecek geceye çok özel konuklar katılacak. Otizmli çocuklara umut ışığı olma amacıyla 8 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelecek olan "Beyaz Show Özel"e, Orhan Gencebay, Emel Sayın, Fatih Terim, Hülya Avşar, Cem Yılmaz, Demet Akbağ, Acun Ilıcalı, Kubat, Tuğba Büyüküstün, Cemal Hünal ve Prof. Dr. Yankı Yazgan konuk olacak.

Türkiye'nin en tanınmış ve topluma duyarlı isimleri, sadece otizmli çocuklar için ilk defa bir araya gelecek ve canlı yayında otizmli çocuklara destek çağrısında bulunacak. İzleyiciler Orhan Gencebay, Emel Sayın, Fatih Terim, Hülya Avşar, Cem Yılmaz, Demet Akbağ, Acun Ilıcalı, Kubat, Tuğba Büyüküstün, Cemal Hünal ile canlı olarak bağlantı kurabilecek. Tohum Otizm Vakfı Başkanı Mine Narin'in de, Prof. Dr. Yankı Yazgan'la birlikte katılacağı bu özel gecede, SMS, telefon ve banka hesap numaraları üzerinden bağış toplanacak. "Beyaz Show" izleyicileri yine ünlülerin yanlarında getirdikleri hatıra eşyalarını da kazanma şansı elde edebilecekler. Ünlüler yanlarında getirdikleri, kendileri için önemli ve hatıralarını yansıtan eşyalarını canlı yayına bağlanan topluma duyarlı bağışçılara rasgele hediye edecek. Hülya Avşar’ın tenis raketi, Orhan Gencebay’ın sazı gibi sürpriz hediyelerin dağıtılacağı gecede, yine izleyiciler ünlülerle canlı bağlantıda sohbet etme şansı da elde edebilecekler.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!