Beş dakikalık evlilikler

Güncelleme Tarihi:

Beş dakikalık evlilikler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2006 00:00

Gelinlik, düğün pastası ve unutulmaz bir gece... Evlenmek çoğu genç kızın rüyasını süsler. Hollywood, bu rüyayı bir an önce yaşamak için hiç düşünmeden evlenen ve kısa süre sonra da boşanan ünlülerle dolu. İşte ünlüler ve deyim yerindeyse beş dakikalık evlilikleri...

Drew Barrymore-Tom Green ve Jeremy Thomas

Drew Barrymore, gösteri dünyasının tarihçesinde yer alan en kısa iki evliliğin kahramanı. Oyuncu, 19 yaşındayken kısa bir flört döneminden sonra Jeremy Thomas adındaki bar sahibiyle evlendi. Nikahtan 29 gün sonra da boşandı. Drew Barrymore, fotoğraftaki ikinci eşi oyuncu Tom Green’le de sadece beş ay evli kaldı.

Renee Zellweger-Kenny Chesney

"Bridget Jones’un Günlüğü" filminin yıldızı Renee Zellweger, 2005 Mayıs’ında kumsalda 15 dakika süren nikah töreniyle country şarkıcısı Kenny Chesney’le evlenmişti. Yeni evlilerin birbirlerine sırılsıklam aşık oldukları sanılıyordu. Ama aradan 15 gün bile geçmeden, Renee Zellweger evliliğinin iptali için mahkemeye başvurdu.

Jennifer Lopez-Ojani Noa ve Chris Judd

Jennifer Lopez, tam üç kere gelinlik giyip kiliseye gitti. Şu sıralar şarkıcı Marc Anthony’le evli olan Lopez, ilk evliliğini Ojani Noa’yla yaptı. Bu evlilik 13 ay sürdü. Lopez’in fotoğraftaki ikinci kocası Chris Judd’la evliliği ise 9 ay devam etti. Yıldızın üçüncü evliliği sağlam temeller üzerine kurulmuşa benziyor.

Britney Spears-Jason Alexander

Britney Spears, ilk evliliğini Jason Alexander’la yaptı. Las Vegas’ta bir çılgınlık anında evlenmeye karar veren ikili, kısa bir süre sonra da pişman oldu. Evlilik 55 saat sonra sonlandı. Britney Spears, birkaç ay sonra da şimdiki eşi Kevin Federline’la nikah masasına oturdu.

Carmen Electra-Dennis Rodman

Kısa süren evlilikler denilince, Las Vegas’ta evlenen Carmen Electra ile basketbolcu Dennis Rodman’dan bahsetmeden olmaz. Dennis Rodman’ın menajeri, ünlü sporcunun sarhoşken oyuna getirildiğini ileri sürdü. Dokuz gün sonra da evlilik iptal edildi.

Tori Spelling-Charlie Shanian

Ünlü yapımcı Aaron Spelling’in oyuncu kızı Tori, yazar ve yapımcı Charlie Shanian’la ailesinin malikanesinde evlendi. Çift, 15 ay sonra boşanmak için mahkemeye başvurdu. Tori Spelling, Shanian’dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra Dean McDermott’la nişanlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!