Berk Oktay kiminle nişanlandı?

Güncelleme Tarihi:

Berk Oktay kiminle nişanlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 09:49

Ünlü oyuncu Berk Oktay uzun süredir birlikte olduğu Merve Şarapçıoğlu ile nişanlandı. Evliliğe giden yolda ilk adımı atan yakışıklı oyuncu, ailesini alıp Şarapçıoğlu’nu istemeye gitti. Çift nişan için sade bir tören tercih ettiler.

Haberin Devamı

Yakışıklı oyuncu Berk Oktay, 5 yıldır sevgilisi Merve Şarapçıoğlu ile aşk yaşıyordu. Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Şarapçıoğlu ve Berk Oktay, nişan için sade bir tören tercih ettiler.

Nişanlı çiftin nişan törenleri, Şarapçıoğlu’ nun evinde gerçekleşti. Berk Oktay ailesini alıp Merve Şarapçıoğlu’ nun evine gitti. Kız isteme merasiminin sonrasında çiftin nişan yüzükleri takıldı. Nişan kurdelesini ise Merve Şarapçıoğlu’ nun dedesi Cemal Güven kesti. Uzun süredir birlikte olan çift yaz aylarında nikah masasına oturmayı planlıyor.

Berk Oktay kiminle nişanlandı

Berk Oktay, “Uzun süredir birlikteydik. Çok heyecanlı bir gün yaşadık. Tüm sevenler bu duyguları mutlaka tatmalı.” diye konuştu. Düğüne giden ilk adımı atan Berk Oktay ve nişanlısı Merve Şarapçıoğlu’ nun düğün tarihleri henüz belli değil.

Haberin Devamı

Berk Oktay kimdir?

Berk Oktay, 28 Ekim 1982 yılında Ankara’ da dünyaya geldi. 2000 ve 2006 yılları arasında mankenlik yaptı ve 100’ ün üzerinde defileye çıktı. Bir süre Paris’ e yerleşerek kariyerine devam etti. Eğitimini tamamlamak için Türkiye’ ye döndüğünde Türker İnanoğlu’ ndan teklif alarak oyunculuk eğitimine başladı. Bir çok dizide rol aldı. Şu an İlişki Durumu: Karışık dizisinde rol alıyor.

BAKMADAN GEÇME!