Beren'in palto paniği

Güncelleme Tarihi:

Berenin palto paniği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2013 09:19

Yılmaz Erdoğan’ın merakla beklenen yeni filmi “Kelebeğin Rüyası”, görkemli bir galayla seyirciyle buluştu. Geceye ünlü isimler akın etti.

Haberin Devamı

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği “Kelebeğin Rüyası” yarın vizyona giriyor. Erdoğan’ın başrollerini Belçim Bilgin, Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat ve Farah Zeynep Abdullah’la paylaştığı filmin galası, önceki akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. Işık şovlarıyla renklenen ve Hollywood galalarını aratmayan görkemli geceye aralarında çok sayıda ünlü ismin bulunduğu 2 bin kişi katıldı. Genç yaşta veremden ölen şairler Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu’nun öyküsünü ve İkinci Dünya Savaşı’nın gölgesinde filizlenen bir aşkı anlatan film, seyirci tarafından ayakta alkışlandı. Film ekibi, gösterimin ardından Nişantaşı Sofa Otel’de bulunan Frankie’de düzenlenen partide eğlendi.   

GECEDEN NOTLAR         

* Gece için Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nın girişi ışıklı dekorlarla süslendi. Binanın önüne 10 metre genişliğinde, 30 metre uzunluğunda bir koridor yerleştirildi. Kırmızıya bürünen kokteyl alanına da filmin önemli sahnelerini yansıtan tablolar asıldı.
* Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat, Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan, galaya klasik arabalarla geldi. Oyuncular, yağmurlu havada görevlilerin tuttuğu şemsiyelerin altında salona giriş yaptı.
* Belçim Bilgin, filmin sonunda çok duygulandı: “Gözyaşlarımız çok yoğun ve inanın şu an ağlamaktan korkuyorum. Böyle bir filmde olduğum için çok mutluyum.”
* Kıvanç Tatlıtuğ, film için “1,5 yıldır içinde olduğum bir çalışma, inşallah ömrü uzun olur. Yılmaz Erdoğan’a ve diğer oyuncu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.
* Mert Fırat, iddialı konuştu: “Bana göre yılın her anlamda en iyi aşk filmi Kelebeğin Rüyası’dır.”
* “Kelebeğin Rüyası” üzerinde yedi yıldır çalışan Yılmaz Erdoğan, “Teşekkür edeceğim çok fazla kişi var. Teşekkürlerime filmde yer alan şairler ve onların aileleriyle başlıyorum. Bir diğer teşekkür de Zonguldak halkına ve filmde yer alan madencilere. Zonguldak’ta yapacağımız galada onlarla bir arada olacağız” dedi. Erdoğan, “Kelebeğin Rüyası”nın uluslararası arenada ödül alması gerektiği yorumları üzerine “Bunu söyleyenlerin ağzı bal yesin inşallah” diye konuştu.
* Filmin ana karakterlerinden birini canlandıran Farah Zeynep Abdullah, Londra’daki okulu nedeniyle İstanbul’a gelemedi. Genç oyuncunun, perşembe günü Londra’da düzenlenecek galaya ise katılacağı öğrenildi.
* Yılmaz Erdoğan’ın abisi Mustafa Erdoğan, film için “Türk sinema tarihinin en iyisi olacak ve dünyada da en iyiler arasında yer alacak” yorumunu yaptı. Mustafa Erdoğan’ın eski eşi Gülben Ergen de galadaydı. Aynı gece bir ödül törenine katıldığı için galaya son anda yetişen Ergen’e fotoğrafçı Nihat Odabaşı eşlik etti.

Haberin Devamı

El ele geldiler
Ayrılık dedikodularıyla gündeme gelen Beren Saat ve Kenan Doğulu, geceye el ele geldi. Frankie’deki after party’ye de katılan çift, filmi çok iyi bulduklarını ve duygulu anlar yaşadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Cem’den destek
Cem Yılmaz, galaya eşi Ahu Yağtu’yla birlikte katılarak yakın arkadaşı Yılmaz Erdoğan’a destek verdi.

Şiir gibi film
Filmi eşi Özge Borak’la izleyen Ata Demirer, “Çok duygusal, şiir gibi bir filmdi. Özellikle düğün sahnesinden çok etkilendim. Yaşanmış bir hikâye olması da beni çok etkiledi” dedi.

Bu benim tarzım
Kırmızı halıda iddialı kıyafetiyle boy gösteren şarkıcı Sibel Meriç, “Bu benim tarzım. Yakında beni çok daha farklı göreceksiniz” dedi.

İlk galam
İzel, ilk kez bir film galasına katıldığını söyledi: “Galalarda ne giyilir bilmiyorum. Umarım abartıp başrol oyuncusu gibi gelmemişimdir!”

Göze geldi
Sermiyan Midyat, damar çatlaması nedeniyle gözünün kanlandığını söyledi: “Gözüm hastalandı! Damar çatlaması yüzünden böyle oldu. Anlayacağınız göze geldik!”

Haberin Devamı

Atölyeden aldım
Elbisesiyle dikkat çeken Gökçe Bahadır, “Kıyafetim herhangi bir modacının imzası taşımıyor, atölyeden aldım” dedi.

* Oyuncu Kaan Urgancıoğlu’yla yaşadığı aşkla gündeme gelen Derin Mermerci de gecedeydi. Mermerci, soruları yanıtsız bıraktı.

* Perihan Savaş’a gecede oğlu Savaş Zafer eşlik etti. “Ben Onu Çok Sevdim” dizisiyle oyunculuğa adım atan Savaş, çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Palto krizi
Beren Saat ve Kenan Doğulu, galadan sonra Frankie’deki after party’ye katıldı. Saat, gecenin sonunda vestiyerden paltosunu istedi, ancak palto bulunamadı. Ünlü oyuncu, kısa süreliği bir paniğin ardından görevlinin paltosunu bulup vermesiyle rahatladı, sevgilisiyle birlikte mekânı terk etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!