Benim Tercihim

Güncelleme Tarihi:

Benim Tercihim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

İdealist müdür

Mesleğini çok sevdiğini söyleyen Falcon Otel'in Halkla İlişkiler müdiresi Bilge Aksu, ‘‘Bu işte bir numara olacağım’’ dedi

Doğayı ve özellikle çiçekleri çok seven Bilge'yi, doğanın binbir rengi kendinden geçiriyor. Gitar çalmasını çok sevdiğini belirten Bilge Aksu, vakit buldukça tellere vurduğunu söylüyor.

FALCON Otel Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yapan 25 yaşındaki Bilge Aksu idealist özellikleri ile dikkati çekiyor. Mesleğini çok sevdiğini söyleyen Aksu, ‘‘Ben kendimi bu işe uygun görüyorum. Yeni insanlar tanımak ve onlara yardımcı olmak beni mutlu ediyor’’ dedi.

ÖDÜLLÜ MÜDİRE

AÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu mezunu Aksu, 1996'dan bu yana turizm sektörünün içinde olduğunu söyledi. 1997 yılında Hollanda hükümetinden Altın Yaprak Ödülü aldığını söyleyin Aksu, ‘‘Altın Yaprak turizmde en iyi hizmeti veren kişi ve kurumlara veriliyor’’ diye konuştu.

KENDİMİ GELİŞTİRİYORUM

Başarılı bir halkla ilişkiler müdürü olmayı hedeflediğini söyleyen Aksu, ‘‘Kendimi geliştirmek için sektörle ilgili birçok yayını takip ediyorum’’ dedi. Seyahati, müzik dinlemeyi ve spor yapmayı çok sevdiğini belirten genç müdire, favori çiçeğinin de papatya olduğunu söyledi.

HUZUR VERİYOR

Müşterilerle yakından ilgilenmenin kendisine huzur verdiğini ifade eden Aksu, ‘‘İnsanların mutluluğu benim için çok önemli. Müşterilerimiz kendileriyle ilgilendiğim zaman çok memnun oluyorlar. Bu da beni sevindiriyor. Yabancılara ise kültürümüzü anlatmak en büyük hobim’’ dedi.

İŞTE LİSTESİ

Parfüm : Eden, Loulou

Makyaj Ürünü : Max Factor

Saat : Denis De Vogue

Gözlük : Ray Ban

Kıyafet : Zara, Max&Spancer

Takı : Gümüş

Ayakkabı : Togo, Elle

Kuaför : Wella

En son okuduğu kitap : Parfümün Dansı (Tom Robbins)

En son dinlediği albüm : Santana

En sevdiği müzik türü : Yabancı pop ve rock

En son izlediği film : Yeşil Yol

En sevdiği aktör : Richard Gere, Kevin Costner

En sevdiği aktrist : Julia Roberts

Kitap kurdu

Hef hafta bir kitap okuyan Aksu'nun en sevdiği tür ise, psikolojik kitaplar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!