Beni Affet 891. yeni bölümü için heyecan dorukta! - izle

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 891. yeni bölümü için heyecan dorukta - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 19:40

Türkiye'nin en çok takip edilen televizyon dizisi Beni Affet 890. bölümüyle 13 Ocak Çarşamba günü izleyenlerine yine heyecanlı dakikalar yaşattı. Kemal'in İnci'yi bulmasına ramak kala biten dizinin yarın yani 14 Ocak Perşembe günü yayınlanacak Beni Affet 891. bölümü için heyecan dorukta! Peki; Beni Affet 891. bölümde neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Star TV yayın akışının en çok izlenen dizisi Beni Affet son bölümüyle yine izleyenlerine heyecan dolu dakikalar yaşattı. İzleyiciler şimdi Beni Affet 891. yeni bölümde neler yaşanacak diye merak içindeler.

Peki; Beni Affet 891. yeni bölümde neler olacak?, Kemal İnci'yi bulabilecek mi? İşte detaylar...

BENİ AFFET 891. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Feride, Cüneyt’ten neden uzak kalabilecek mi?

Yurt dışına çıkmak üzere olan İnci’ye ulaşan Kemal, bebeği kaçırır. Acaba polisler ve İnci Kemal’e ulaşmadan, bebekten gereken örnek alınabilecek midir? Sıkıntılı günler nedeniyle keyifleri yerinde olmayan Kader ve Mahir ise nikâhı erteleme kararı alırlar.

Feride’nin hayatta olduğunu öğrenen Solmaz ve Hasret’in etekleri tutuşur. Kısa bir zaman sonra öleceğini bilen Feride, Cüneyt’i kendinden uzak tutmak isterken, bu gerçeği bilmeyen Cüneyt ve Zühre ise karşılarına çıkan yeni Feride’nin davranışlarına anlam veremezler.

Haberin Devamı

Beni Affet 891. yeni bölümü için heyecan dorukta - izle

BENİ AFFET 890. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Feride, Kozanlarla karşı karşıya!

Birbirlerine destek olan Kemal ve Bahar delilleri takip ederek İnci’ye ulaşmaya çalışırlar. İnci ise bebeğiyle birlikte ablasının yanına gitmek için çoktan planını yapmıştır. İnci’nin adresine ulaşan Bahar ve Kemal, diğer yandan İnci’nin gizli işler çevirdiğinden şüphelenen Demir, eve doğru yola çıkarlar.

Feride’yi karşılarında görünce duygusal anlar yaşayan Osman, Zühre ve Yıldız, Sedat ile olan evliliğinin perde arkasını öğrenmek isterken, Feride’nin de Kozanlar’dan cevabını almak istediği soruları vardır. Adana’da Sultan’ı gören Hasret ve Solmaz, büyük bir zevkle Reyhan ile Murat’ın nişanlandığı haberini yetiştirir.

Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü gibi isimlerin yer aldığı Beni Affet dizisinin oyuncuları şöyle;

BENİ AFFET OYUNCULARI KİMLER?

Haberin Devamı

Şeyma Korkmaz (Feride), Murat Danacı (Cüneyt), Gaye Turgut Evin (Bahar), Mert Altınışık (Kemal), Nusret Şenay (Osman), Ulviye Karaca (Zühre), Zeynep Yasa (Yıldız), Ötüken Hürmüzlü (Ferman), Gamze İğdiroğlu Başarır (Eylül), Deniz Evin (Umut), Ceren Y.Karakoç (Kader), İlkay Kayku (Sevgi), Zeynep Aytek (Nazire), Cüneyt Mete (Cesur), Yağmur Özbasmacı Mermer (İnci), Mithat Erdemli (Aziz), Okan Şenozan (Şahin), Gökberk Yıldırım (Murat), Banu Güngör İnal (Solmaz).

BAKMADAN GEÇME!