Beni Affet 890. son bölümde neler yaşandı? - izle

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 890. son bölümde neler yaşandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 14:24

Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden bir olan Beni Affet'in 889. bölümünde Feride nihayet ortaya çıkmış ve Cüneyt ile yüz yüze gelmişti. Beni Affet 889. bölümden sonra izleyiciler yeni bölümde neler olacağını merak ediyorlardı. Beklenen 890. bölüm yayınlandı. Peki; Beni Affet 890. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Ekranların fenomen dizisi Beni Affet 890. bölüm sonunda yayınlandı. İzleyicilerin adeta nefeslerini tutarak izledikleri bu bölümde Kemal ve Bahar delilleri takip ederek İnci'ye ulaşmak için çaba gösterdi. İşte; Beni Affet 890. bölüm özeti;

BENİ AFFET 890. BÖLÜM ÖZETİ

Birbirlerine destek olan Kemal ve Bahar delilleri takip ederek İnci’ye ulaşmaya çalıştı. İnci ise bebeğiyle birlikte ablasının yanına gitmek için çoktan planını yapmıştır. İnci’nin adresine ulaşan Bahar ve Kemal, diğer yandan İnci’nin gizli işler çevirdiğinden şüphelenen Demir, eve doğru yola çıkarlar.

Feride’yi karşılarında görünce duygusal anlar yaşayan Osman, Zühre ve Yıldız, Sedat ile olan evliliğinin perde arkasını öğrenmek isterken, Feride’nin de Kozanlar’dan cevabını almak istediği soruları vardır. Adana’da Sultan’ı gören Hasret ve Solmaz, büyük bir zevkle Reyhan ile Murat’ın nişanlandığı haberini yetiştirir.

Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü gibi isimlerin yer aldığı Beni Affet, hafta içi her gün 17:00’de ekranlara geliyor.

Haberin Devamı

BENİ AFFET 890. BÖLÜM İZLE

BENİ AFFET 889. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Başına gelenlerden dolayı yeni bir hayatı kabullenmek zorunda kalan Feride’nin Cüneyt’i ikna etmeye çalışır. Diğer yandan Kemal’in kendisi ile evlenmesinin asıl nedeninin aslında Yusuf’un hastalığına çare bulmak olduğunu öğrenen İnci, duydukları karşısında hayal kırıklığına uğrar. Kemal’den intikam almak için bebeği kaçırır. Kemal başlarına gelen olaylardan dolayı İnci’nin yaptığı intikamdan nasibini alır.

İnci, Kemal ve Bahar’ın yeniden birlikte olacağından korktuğu için Demir’den yardım ister ve Ada bebeği Kemal’den kaçırır. Bebeğin kaçırıldığını öğrenen Kemal perişan olur.

Nalan’ın yaptıkları yüzünden dolandırıcılıkla suçlanan Aziz, başına gelen olaylardan doları artık yorulur ve bu acılara kaldıracak gücü kalmaz. Feride ise Aziz ve Eylül’e yaşadığını gösterir. Ancak hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaşır.

Feride ile Cüneyt arasında hesaplaşma halen devam eder. Cüneyt, yaşadığını sakladığı ve Güneş ve kendisine bu acıyı yaşattığı için Feride’yi suçlar. Feride ise ölümünün hemen ardından Hasret ile evlendiği için Kemal’i suçlar.

Kendine yepyeni bir hayat kuran Feride, artık bundan sonraki hayatında Zehra Güney olarak yaşamaya devam eder ve Sedat ile evlidir.

Haberin Devamı

Beni Affet 890. bölüm bu akşam saat 17:00'dan itibaren TV ekranlarında olacak.

BAKMADAN GEÇME!