Beni Affet 955. son bölümde şok eden sahne - izle

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 955. son bölümde şok eden sahne - izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 09:32

STAR TV'nin sevilen dizisi Beni Affet yeni bölümü için nefesler tutuldu. Hafta içi her gün yayınlanan günlük dizi bu gün saat 17.00'de izleyicisi ile buluşacak. Son olarak 955. bölüm ile ekrana gelen Beni Affet'te neler olmuştu? İşte merak edilen detaylar..

Haberin Devamı

Beni Affet son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Hafta içi her gün yayınlanan dizinin yeni bölümünde neler olacak merak konusu. Beni Affet bu akşam 956. bölüm ile ekrana gelecek. İşte Beni Affet son bölümde yaşananlar..

BENİ AFFET 955. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kemal, Bahar’la birlikte yeniden hayata başlamaya hazır.

Kemal’in İnci’den gerçekleri öğrendiğini söylemesi üzerine taktik değiştiren Demir, kılını bile kıpırdatmadan olaylardan suçsuz olarak sıyrılmanın yolunu bulmuştur. Bütün her şeyi bir kenara bırakarak, Yusuf’u da yanlarına alan Kemal, Bahar’la birlikte yeniden hayata başlamaya hazırdır. Yurttaki oda arkadaşının parayı aldığından şüphelenen Elif Umut ile birlikte gerçeği araştırmaktadır.

Reyhan’ın başına açılan olayla ilgili olarak, Murat’ın kayıplara karışması ve mafyatik bir adamla kirli işlere bulaşmasından endişelenen Osman Kozan, ilgili kişilere gözdağı verir. Hasret ile Nimet’in beraber hareket etme kararının uzantısı olarak Feride’ye giden Zühre, Eylül’e kendisinin bakmak istediğini söyler.

Haberin Devamı

BENİ AFFET SON BÖLÜM İZLE

BENİ AFFET OYUNCU KADROSU

Feride Kozan- Şeyma Korkmaz
Cüneyt Kozan- Murat Danacı
Bahar Kozan- Gaye Turgut
Mehmet Kemal Kozan- Mert Altınışık
Eylül / Ayşe Güner- Gamze İğdiroğlu
Sevgi Kayacan- İlkay Kayku Atalay
Nazire Tekin- Zeynep Aytek Metin
Kader Kayacan- Ceren Yalazoğlu Karakoç
Yıldız- Zeynep Yasa
Ferman- Ötüken Hürmüzlü
Osman Kozan- Nusret Şenay
Zühre Kozan- Ulviye Karaca
Handan Kurkrcu- Elif Sanli

BENİ AFFET DİZİSİ HİKÂYESİ

Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.

BAKMADAN GEÇME!