Beni Affet 903. son bölümde neler yaşandı? – İzle!

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 903. son bölümde neler yaşandı – İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 13:49

Star TV’nin gündüz kuşağında yayınlanan dram dizisi Beni Affet’in son bölümü dün ekranlara geldi. Beni Affet 903. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Ekranların fenomen dizisi Beni Affet 903. bölüm dün Star TV’de yayınlandı. Türkiye’nin en çok izlenen gündüz kuşağı dizisi Beni Affet’in her bölümü izleyicisini ekrana kilitliyor. Beni Affet 903. bölümünde neler oldu? İşte; Beni Affet son bölüm özeti…

BENİ AFFET 903. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar’ın yeniden anne olmaması için elinden gelen her şeyi yapan Demir’in oynadığı oyun artık sınırları zorlar. Demir’in gizli kapaklı işler çevirdiğinden şüphelenen Kemal’e göre Demir’in tek isteği Yusuf’un iyileşememesidir. Oğluna yakın olmak isteyen Neriman, Kader’e yanaşmaya çalışır.

Feride’nin sağlığı ile ilgili olarak Doktor Ahmet’in teşhisine güvenmeyen ve araştırma yapan Cüneyt, acaba nasıl bir sonuca ulaşacaktır? Cüneyt’le Ahmet’in odasında karşı karşıya gelen Hasret’in uyduracağı büyük yalan nedir? Feride’nin boşanma isteğini kabul etmesi mümkün olmayan Sedat’ın açıklaması nedir?

Haberin Devamı

BENİ AFFET 903. BÖLÜM İZLE

Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü’nün yer aldığı Beni Affet dizisi hafta içi hergün seyirci ile buluşmaya devam ediyor. 

Beni Affet 904. bölümü bu akşam saat 17:00'dan itibaren Star TV ekranlarında olacak. Sakın kaçırmayın…

BAKMADAN GEÇME!