Ben o evi istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Ben o evi istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2006 00:00

Otomobil içinde Sanem Çelik’le öpüşen yönetmen eşi Kudret Sabancı’dan boşanmak için mahkemeye başvuran oyuncu Esra Akkaya, "Artık tek kişilik de olsa, kurduğum o yuvayı istiyorum" diyerek eşinin evi boşaltmasını beklediğini belirtti.

YÖNETMEN eşi Kudret Sabancı tarafından Sanem Çelik’le aldatılan oyuncu Esra Akkaya, önceki gün avukatı aracılığıyla boşanmak için mahkemeye başvurdu. Fransa dönüşü sokakta kaldığını söyleyen Akkaya, "Kudret’in evden ayrılmasını bekliyorum. Önümüzdeki hafta boşanma olacaktır herhalde, inşallah bundan sonra daha iyi olacak. Daha önceki evliliklerimdeki kişiler o kadar yakın arkadaşlarım ki, o kadar canlar ki, bana şahitlik yapmaya bile gelirler. Ben hayatımdaki doğru ve yanlışların hep arkasındayım. Şu an düşündüğüm tek şey mahkeme" dedi.

Sokakta olmak istemiyorum

"Kudret işine devam ediyormuş, etsin" diyerek açıklamalarını sürdüren Akkaya şunları söyledi: "Önümüzdeki hafta boşanma olsun, sonra gerekirse yine açıklama yaparım. Kudret’ten hiçbir şey talep etmiyorum gerçekten. Açıkçası evime dönmek ve evimde olmak istiyorum. Sokakta olmak istemiyorum. O ev, benim için iki kişilik yuvaydı ama artık tek kişilik yuva olacak. Tek kişilik de olsa o yuvayı istiyorum. Tek kişilik yuvayı ayakta tutacak gücüm var..."

Otele yerleşiyor

Oyuncu eşi Esra Akkaya’yı, "Aliye" dizisinde birlikte çalıştığı Sanem Çelik’le aldatan yönetmen Kudret Sabancı, Akkaya’nın sokakta kaldım açıklamalarının ardından evi boşaltmaya başladı. Bir iki gün içinde otele yerleşmeyi planlayan Sabancı, yeni ev arayışlarını sürdürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!