Ben isyankárım

Güncelleme Tarihi:

Ben isyankárım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2006 00:00

Uluslararası Münih Film Festivali’nin açılış filmi olan "Winterreise" (Kış Seyahati) ile tekrar sinema seyircisi karşısına çıkan Sibel Kekilli, Hürriyet’e "Ben isyankar biriyim." dedi.

Haberin Devamı

Uluslararası Münih Film Festivali’nin açılış filmi olan "Winterreise" (Kış Seyahati) ile tekrar sinema seyircisi karşısına çıkan Sibel Kekilli, Hürriyet’e "Ben isyankar biriyim. Her şeye isyan ediyorum. Herkes gibi veya çoğunluğa göre davranan biri olmak istemiyorum" dedi.

Başrolünü oynadığı "Kış Seyahati"yle açılan festivalde Sibel Kekilli, medyanın ilgi odağı oldu. Kekilli, filmde bunalıma girmiş Bavyeralı bir işadamına İngilizce tercümanlık yapan sessiz ve çekingen genç bir Kürt kızını canlandırıyor. Kekilli filmin Türkiye’de de gösterime gireceğini söyledi. Filmin çekimleri için üç hafta Kenya’da Nairobi’de kaldığını anlatan Sibel Kekilli, filmin Almanya’daki bölümünün ise Bavyera’nın küçük kasabalarından Wasserburg am İnn’de çekildiğini belirtti. 250 filmin gösterileceği Münih film festivali 22 Temmuz’a kadar sürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!