Ben haddimi biliyorum!

Güncelleme Tarihi:

Ben haddimi biliyorum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2010 01:00

Hadise, Elle dergisindeki röportajında neden Türkçe besteler yapmadığını açıkladı: “Ben haddini çok iyi bilen biriyim. Türkçe şarkı yazmak için kendimi yeterli hissetmiyorum.”

Haberin Devamı

İŞTE YENİ İMAJI İLE HADİSE (FOTO-GALERİ)  

Hadise, Elle dergisinin ağustos sayısına kapak oldu. Dergi için Barış Aktınmaz’ın objektifine poz veren ünlü şarkıcı, çekimin ardından Gülben Çapan’ın sorularını yanıtladı. Türkçe besteler yapmadığını söyleyen Hadise, “Ben haddini çok iyi bilen biriyim. Türkçe şarkı yazmak için kendimi yeterli hissetmiyorum. İngilizce yazıyorum. Türkçe albümlerimde Türk bestecilerle çalışıyorum” dedi. Yeni albümünü ekim ayında piyasaya süreceğini söyleyen şarkıcı, Nilüfer’le düet yapmanın hayalini kurduğunu açıkladı: “Nilüfer’in kitabını okudum yakın zamanda. Sahneye ve işine saygısı, her şeyden uzak olması ve çalışma stili... Her yönüyle beni çok büyüledi.”

TÜRKLER SARILMAK İSTİYOR               

Ailesiyle birlikte Belçika’da yaşayan Hadise, oradaki yaşamını da dergi okurlarıyla paylaştı. “Her aile gibi biz de Belçika’da evde televizyon izliyor, alışverişe çıkıyor, marketten alışveriş yapıyor, kendi aramızda küçük kavgalar ediyoruz. Kısacası klasik bir aile profilinde ne yaşanıyorsa, biz de aynısını yaşıyoruz” diyen ünlü şarkıcı, “Belçika’da sokakta seni görenler buradaki gibi aşırı tepki veriyorlar mı?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Belçikalılar Türkler’e göre daha farklı. Onlar da ünlü birini görünce tepki veriyorlar ama Türkler daha sıcak ve içten. Burada görünce dokunmak, sarılmak istiyorlar.”

Haberin Devamı

Okul yaptıracağım

Hadise, okul yaptırmak istediğini açıkladı: “Çok çalışıyorum. Hayatımda anlamlı şeyler yapmak istiyorum. Parasını sadece Chanel çantalara ve pırlantalı saatlere harcayan biri değilim. Kazandıklarımla biraz daha kalıcı şeyler yapmak istiyorum. Müzikten kazandıklarımı kesinlikle eğitime yatırmak istiyorum. Nerede ihtiyaç varsa, oraya kendi paramla okul yaptırmak istiyorum. Hayattaki en büyük arzum bu diyebilirim.”

Evlenmek istiyorum

Sinan Akçıl’la aşk yaşayan Hadise, evlilik hayali kurduğunu söyledi: “İleride evlenmek istiyorum. İstediklerimi gerçekleştirince, biraz paydos edip aile kurmak istiyorum. Benim gibi küçük yaşta elinde taraklarla şarkı söyleyen birkaç çocuğum olmasını çok isterim. Bir-iki tane de değil; üç-dört tane!”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!