Ben çok hatalıyım

Güncelleme Tarihi:

Ben çok hatalıyım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2007 00:00

30 yıllık hayat arkadaşı Necla Nazır'dan ayrılan Ferdi Tayfur, yaşadığı olayların ardından ilk kez "Canlı Canlı" programına konuştu.

Haberin Devamı

Mazide kalan mutluluğun fotoğrafları için tıklayın...

Evini terk edip ofisine yerleşen Tayfur, "Kuşlar kadar özgürüm" dedi.
Ceketimi alıp çıktım
Star TV'deki "Zoom" programında, Ferdi  Tayfur'un Necla Nazır'dan olan kızı Tuğçe de, babasının bir başka kadından oğlu olduğunu bu programla öğrenmişti. Yaşanan tartışma üzerine evi terk eden sanatçı, "O program bizi ayırdı. Ceketimi aldım, evden çıktım. Kızımın yüzüne bakacak halde değilim" dedi.

Ben çok hatalıyım
Artık dönüş yok
Necla Nazır'ı da bu gerçekleri zamanında kızına anlatmamakla suçlayan Ferdi Tayfur, "Necla Hanım, belli bir yaşa geldiğinde kızıma bunları anlatmalıydı. 'Babanın böyle böyle bir şeyi var, üzülmeyesin' demeliydi. Utanıyorum, sıkılıyorum. Ama artık geri dönüşü yok. Kendimi kuş gibi özgür hissediyorum" diye konuştu.
Aşk iddiasına yanıt
Ferdi Tayfur, evi terk etmesine Habibe adlı kadınla yaşadığı aşkın sebep olduğu iddiası için de şunları söyledi: "İddiaların hangi birine yanıt vereyim? Bu yaştan sonra birileri bir şeyler söylese ne olur, söylemese ne olur. O kadın benim emlak işlerimle uğraşan biri ve aramızda öyle bir ilişki yok. Ama susup yerimize oturacağız." Tayfur, Necla Nazır’ın dün Hürriyet’te çıkan "Ferdi Bey’le tanıştığımda 18 yaşındaydım ve evli olduğunu bilmiyordum. Öğrenince iki yıl ayrı kaldık. Sonra birtakım sözler verdi ve bir araya geldik. Ancak o sözler tutulmadı" açıklamasına yanıt verdi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Star TV’de yayınlanan "Zoom" programında, Ferdi Tayfur’un oğlu Timur’un annesinin vefat ettiği haberi gündeme gelmişti. Yine aynı programda Tayfur, "Ben nikahımı iki kızıma hediye ediyorum" demişti.
Babasının bir başka kadından oğlu olduğunu öğrenen ve "Ben nikahımı iki kızıma hediye ediyorum" demesine çok üzülen Tayfur’un Necla Nazır’dan dünyaya gelen kızı Tuğçe, bu görüntülerin ardından babasıyla tartıştı. Tartışmanın ardından da Ferdi Tayfur, 30 yıllık hayat arkadaşı Necla Nazır’ı terk etti. Ünlü sanatçı, Nazır’ın "Tuğçe sorgulamasa, bu noktaya gelinmeyecekti. Altı yıl önce ’Yasemin’in Penceresi’ programında Ferdi Bey’in hayat hikayesi

/images/100/0x0/55eb16acf018fbb8f8aa48bc
yayınlanıyordu. Tuğçe o zaman 13 yaşındaydı. Ferdi bu programda böyle bir laf etti ve Tuğçe bu lafı altı yıl hiç unutmadı" açıklamasına yanıt verdi.
Dün akşam Kanal D’de yayınlanan "Canlı Canlı"ya konuşan Tayfur, şunları söyledi: "Necla Hanım’la yollarımızı ayırdık. Geçtiğimiz hafta TV’de ekrana gelen o program bizi ayırdı. Evdeydim, Tuğçe ağlayarak geldi içeriden, ’Bu ne’ dedi. Benim özelimi çocuklarım bilmiyor. Ceketimi aldım, evden çıktım, çünkü kızım ağladı, üzüldü. Ben kızımın yüzüne bakacak halde değilim artık. Bu benim hayatımdaki bir kazaydı, temcit pilavı gibi önüme koyuluyor. Benim Necla Hanım’a kızgınlığım, kızıma belli bir yaşa geldikten sonra bunu anlatmamasıydı. Anlatmalıydı, ’Babanın böyle böyle bir şeyi var, üzülmeyesin’ demeliydi. Çocuk 19 yaşına gelmiş. Yapmış olduğum hatadan utanıyorum. Geri dönüşü yok ve kendimi kuş gibi özgür hissediyorum."
Tayfur, dün Vatan gazetesinde çıkan ve evi terk etmesine neden olarak gösterilen Habibe adlı kadınla aşk yaşadığına dair iddialar için de şunları söyledi: "Tüm hata bende. İddiaların hangi birine yanıt vereyim? Bu yaştan sonra birileri bir şeyler söylese ne olur, söylemese ne olur? O kadın benim emlak işlerimle uğraşan biri ve aramızda öyle bir ilişki yok. Ama susup yerimize oturacağız. Necla Hanım’ın benimle ilgili söyledikleri ve söyleyecekleri doğrudur. Tuğçe de ne söylüyorsa doğrudur. Herkes benim hakkımda ne konuşuyorsa onlar da doğrudur. Burada özellikle şunu belirtmek istiyorum; haksız olan benim. Bir zamanlar bir şey yaptıysan kabul edeceksin. Arkasında dimdik duracaksın, hata benimse öyle kıvırmak mıvırmak olmaz, kabul edeceksin. Hayat bu, dönüp dolaşıp aynı yere gelmez mi her şey? Bugün doğan, yarın ölmeyecek mi?"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!