Bekarlık önerileri

Güncelleme Tarihi:

Bekarlık önerileri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kadınlar çoğu zaman evlenip bir yuva kurmanın hayaliyle yaşarlar. Erkekler ise, bekarlığın yararlarından bahsederler. Ama artık durum değişti: Şimdilerde kadınlar da ‘bekarlık sultanlıktır’ felsefesiyle hareket ediyorlar...

Günümüzde erkeklerden çok kadınlar bekar kalmaya hevesleniyorlar. Kadın nüfusunun erkek nüfusundan fazla olması da eş bulmayı güçleştiriyor. Günümüzün çalışan kadınları için evlilik yaşamsal bir önem taşımıyor. Ekonomik bakımdan bağımsız olan kadınlar, evlenmeye pek de fazla heveslenmiyorlar. Evlenmek istedikleri halde eş bulamadıkları için bekar kalan kadınlara ise dergilerde moral veren yazılar yayınlanıyor. New Woman Dergisi'nde yer alan bir yazıda da bekarlığın kadınlar için ne gibi yararları olduğu belirtilmiş. Yani, bekar kalanlar üzülmesinler...

Tatil dönemlerinde, evin eksikleriyle uğraşmak yerine arkadaşlarınızla geziye çıkabilirsiniz.

Evinizde televizyonun uzaktan kumanda aleti hep sizin elinizde olur. Futbol maçı izlemek zorunda kalmazsınız.

Evinizde canınızın istediğini yapabilirsiniz. Düzenli yaşamanız gerekmez.

Arkadaşlarınızla dilediğiniz gibi telefon sohbeti yapabilirsiniz. İsterseniz saatlerce konuşmanızda bir sakınca olmaz.

Haftasonlarını dilediğiniz gibi geçirebilirsiniz. İsterseniz, gün boyu yataktan çıkmazsınız, aklınıza eserse kısa bir yolculuk yapabilirsiniz.

Kazandığınız parayı dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Hiç kimse size tutumlu olmanızı öğütlemez.

Evinizde dilediğiniz dekorasyon değişikliğini yapabilirsiniz. Kimse size karşı çıkmaz.

Çevrenizde herzaman bir hayran grubu oluşur. Bekar olmanız, erkeklerin ilgisini çekmenizi sağlar.

Evli arkadaşlarınızdan çok daha fazla davet alırsınız. Evlilerin eğlenmeye pek de fazla zaman ayıramayacakları düşünülür.

Heryerde dilediğiniz gibi davranabilirsiniz. Başkalarının kurallarına uymak zorunda olmamanız sizi mutlu eder. Üstelik sizi garip davranışlarınızdan dolayı ikaz edecek kimse de olmaz.

Günümüzde evliliklerin büyük bir bölümü boşanmayla sonuçlanıyor. Oysa siz mahkeme salonlarında sorunlarınızı anlatmak zorunda değilsiniz.

Hiç tanımadığınız kişileri annenizle babanızın yerine koyup, onlara saygı göstermek zorunda değilsiniz. Özellikle kayınvalide sorununuzun olmaması sizi rahatlatmalı.

Haftanın belli günleri alışveriş listesini elinize alıp apar topar markete koşturmak zorunda kalmazsınız.

Çocuk isteme veya istememe gibi bir sorununuz kalmaz. Birçok evil çift çocuk yapma durumu yüzünden mahkemelik oluyor.

Her akşam iş dönüşü kan ter içinde mutfağa girmek zorunda kalmazsınız. Canınız istiyorsa yemek yapar, istemiyorsa da yapmazsınız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!