Beceriksiz ünlüler

Güncelleme Tarihi:

Beceriksiz ünlüler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2006 00:00

Başarılılar, zenginler ve birçoğumuza göre onlar ’mükemmel’ler. Ama bir de madalyonun diğer yüzü var; sanılanın aksine ünlülerin birçoğu, normal bir insana ’çocuk oyuncağı’ gibi gelen bazı becerilere sahip olmaktan bile acizler Kimi ruj süremiyor, kimi fermuar çekemiyor...

Pamela Anderson: Ruj sürmekten bile aciz

Ayna karşısına geçip makyaj yapmayı beceremiyorum. Bir ruj sürmekten bile acizim, açıkçası o işi de güzellik uzmanına yaptırıyorum. İşte bu yüzden de evimde her zaman bir makyöz bulundurmak zorunda kalıyorum.

Donald Trump: Asla çocuk bezi değiştiremem

Erkekler artık çocuk bezi değiştirmeyi öğrendiler. Genç babalar bu işi eğlenceli bile buluyorlar. Ama ben bu konuda yetenekli sayılmam, bir kere denedim bir daha denemem. Çocuk bezi değiştirmek ayrı bir yetenek işi. Asla çocuk bezi değiştirmem.

Oprah Winfrey: Diğer şoförlere muhtaç

Yıllardan beri araba kullanırım, ama bir kez olsun benzin istasyonuna girip de arabama benzin koymayı başaramadım. Bu işin nasıl yapıldığını biliyorum ama hortumun ağzını arabanın benzin deposuna yaklaştıramıyorum. Eğer benzin istasyonunda bir görevli bulamazsam, oradaki başka sürücülerden yardım istiyorum.

Eva Longoria: Fermuar çekemiyorum

Fermuarlı giyeceklerden nefret ederim, çünkü fermuar kullanmayı bir türlü öğrenemedim. Fermuarı çekerken mutlaka bir hata yapıyorum, dişlisi takılıyor. Çantanın fermuarını kapatırken de zorlanıyorum. Benim için en iyisi fermuarlı eşya kullanmamak.

Elton John: Teknoloji özürlü

Ben bir teknoloji özürlüyüm. Ne yalan söyleyeyim, şu teknolojinin harika ürünleri beni korkutuyor. Cep telefonum yok, evimde bilgisayar bulamazsınız. Televizyon izlerken bile bazen ürküyorum.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!