Bebek için bir erkeğe ihtiyacım yok

Güncelleme Tarihi:

Bebek için bir erkeğe ihtiyacım yok
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2011 17:50

Dördüncü evliliğini de bitiren ve Rossano Rubicondi’den ayrıldıktan kısa süre sonra kendine yepyeni bir hayat kuran Ivana Trump, Florida Palm Beach’teki malikânesinin kapılarını Hello! dergisine açtı. 62. yaş gününü kutlamaya hazırlanan Trump, verdiği pozlar ve yaptığı açıklamalarla yine dünya jet-set’inin ilgi odağı oldu.

Haberin Devamı

Dördüncü eşiniz Rossano Rubicondi’den ocak ayında ayrıldınız, nasıl hissediyorsunuz kendinizi?     

- İyi hissediyorum. Bekâr olmak harika çünkü sürekli evliydim. Donald’la 15 yıl boyunca evliydim, sonra Riccardo Mazzucchelli ile altı yıl evli kaldım. Daha sonra birlikte olduğum bir centilmenle beş yıl boyunca hayatımı paylaştım ve ne yazık ki araba kazasında yaşamını yitirdi (Kont Roffredo D’Aragona). Hiçbir zaman kısa ilişkiler yaşamadım, o benim stilim değil. Etrafımda hep böylesine harika, centilmen erkekler olduğu için çok şanslıyım ama bir süredir yalnız olduğum için kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum.

Yani şu an kimseyle birlikte değilsiniz?  

- Hayır, hayır. Amerika doğumlu ve Fransa’da yaşayan harika biri var ama şu an sadece arkadaşız. Bebek sahibi olmak için bir erkeğe ihtiyacım yok, yapılmışları var (gülüyor). Finansal sebepler yüzünden evlenmemi gerektiren bir durumum da yok. Kendime yetiyorum maddi olarak ve her zaman da yeteceğim. Sadece tek bir şey istiyorum, o da güzel zaman geçirmek ve hayatın tadına birlikte varmak.
 
BANA “ANNEANNE” DENMESİNE DAYANAMAM  

Geriye baktığınızda, pişmanlık duyduğunuz olaylar var mı?    

- Hayır, hiçbir şeyi değiştirmezdim. Ben, yaşamımızın bir döngü olduğunu düşünüyorum ve bu döngüyü hepimiz yaşarken, en iyisini yapmaya çalışmalıyız. Tabii ki hatalarım ya da ona benzer şeylerim olmuştur ama hiçbir evliliğimden pişman değilim.

Ivanka hamile, anneanne oluyorsunuz. Bu nasıl bir duygu?

- Öyle söyleme! Ben “şık-anne”yim. Kai beni “Ivana anne” diye çağırıyor. Bence bu harika. Diğerine dayanamam. Torunumun kız ya da erkek olması umurumda değil. Birkaç gün önce Ivanka’yla konuştum, kendini harika hissediyor. Sabah bulantıları da yok. Kilo almadığını söyledi. Ben de sadece 5.5 kilo almıştım hamileyken, sanırım benim gibi olacak!

Torunlarınızla nasıl vakit geçiriyorsunuz?

- Alt tarafı birkaç saatimi onlarla geçiriyorum ama gerçekten yorucu... O yüzden bu işleri gençken yapmalısınız! Biraz daha büyüyüp, mesela altı yaşına geldiklerinde, onlarla sohbet edebilir, kayağa gidebilir, yüzebilir ya da tenis oynayabilirim, ki bu daha kolay olur benim için. şimdi, çocuklar çok küçük oldukları için inanılmaz bir enerjileri var. ıki saat spor salonuna gitmekten çok daha fazla enerji harcattırıyorlar!

ÖZEL GÜNLERDE AİLEMLE BİRLİKTEYİM

Çok yoğun bir yaşantınız var. Ailenize ne sıklıkla vakit ayırabiliyorsunuz?

- Onları teker teker her zaman görüyorum ama ailece bir araya geldiğimiz zamanları soruyorsanız, Noel, şükran Günü gibi özel zamanları seçiyoruz. Paskalya gibi tatillerde bir araya geliyoruz. Hepsini aynı anda bir araya getirmek gerçekten çok zor. Ivanka ve Jared’i akşam ya da öğle yemeklerinde görüyorum mesela ya da hafta sonları; aynı zamanda Donald Jr. ve Eric’i de.

Çok fazla seyahat ediyorsunuz. En fazla nerelere gitmeyi tercih ediyorsunuz?

- Bu, sezona bağlı olarak değişiyor. Ocak ayından şubata kadar genellikle New York’tayım. Gemiyle Palm Beach’e girmek ya da kaymak için St Moritz’e gitmek harika. Mart ve nisan aylarında, bazen burada oluyor ve çalışıyorum. Mayısın ortalarında, bikinimi kapıp St Tropez’ye, Cannes Film Festivali’ne gidiyorum. Yarı iş, yarı tatil denilebilir bu duruma. Haziran ayını Londra’da geçiriyorum. Chelsea’de harika bir evim var, orayı çok seviyorum. Temmuz ve ağustos, St Tropez’de oluyorum ve hatta eylül ayında da... Ekim ve kasım, New York ve Palm Beach arasında geçiyor. Aralık ayında, kayak ya da Palm Beach tercihlerim arasında.

Haberin Devamı

DONALD TRUMP, ABD BAŞKANI OLAMAYACAK

Donald Trump’ın başkan adayı olmasıyla ilgili ısrarlar konusunda ne düşünüyorsunuz?

- Bence bu gerçekleşmeyecek. Aslında, kesinlikle bunu yapabilir. Çünkü iyi bir işadamı ve ülkeyi de harika şekilde idare edebilir, tıpkı işinde olduğu gibi. Ama eğer ABD Başkanı’ysanız, bütün dikkatinizi sadece bu işe vermeniz gerekir. Donald’ın birçok alanda işi olduğu için, farklı noktalarda hareket ediyor. Onun işlerini başkalarına devredeceğini sanmıyorum.

Donald ve eski eşleriniz hakkında ne düşünüyorsunuz?

- Donald ve ben gerçekten çok yakın arkadaşız, birbirimizle her zaman konuşuruz. Donald, Riccardo ve Rossano’yla çok yakın arkadaşım. Ne olduğu önemli değil, olması gerekenler yaşandı, hepsi bu. Riccardo’nun Palm Beach’te bir evi var, torunuyla birlikte geliyorlar ve birlikte tatilimizin bir kısmını geçiriyoruz. Bazen birlikte yemek yiyoruz, havuz kenarında vakit geçiriyoruz. Bazen de ben Riccardo’yu ziyarete gidiyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!