Bayramda alışveriş

Güncelleme Tarihi:

Bayramda alışveriş
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bayram geldi. Daralan ekonomi ve durgunluğa rağmen birçok kesim açısından Bayram alışverişi kaçınılmaz. İşte size Bayram'da bazı alışveriş seçenekleri...

ÇİKOLATAYI UNUTMAYIN

Motta: Dizi dizi baklava tepsileri, çeşit çeşit çikolatalar, nefis pastalar... Çikolata fiyatları 9 milyondan başlıyor 40 milyona kadar çıkıyor. Tatlı fiyatları ise 3-10 milyon lira arasında değişiyor.

The Marmara: Pasta ve çikolatalarıyla ünlü The Marmara Cafe'nin çikolata fiyatları 14 ile 25 milyon lira, pasta fiyatları ise 9.5-12.5 milyon lira arasında.

Antik Palace: Burada arzunuza göre Osmanlı gümüş tuğralı şekerliklerle veya renk renk opalin lokumluklarla bayram şekeri ve çikolatası hazırlatabiliyorsunuz.

Beyaz Fırın: 160 yıllık Beyaz Fırın bayram ve yılbaşı için özel üretilen tatlı ve şekerleme çeşitlerini satışa sunuyor. Anadolu Yakası için www.beyazfirin.com adresine online sipariş verebilirsiniz.

BAYRAMDA YENİ GİYİNİN

Çarşı: Bayram ve yılbaşı nedeniyle yüzde 50'ye varan indirimler yapılıyor. Çarşı mağazalarında 31 Aralık tarihine kadar Advantage Card sahiplerine 6 taksitli satış imkanı da sağlanıyor. Bazı fiyatlar: Buluz; 9 milyon 950, pantolon 27 milyon 750, kemer 14 milyon 500 bin lira.

Mavi Jeans: Yılbaşı ve bayram için özel sweat-shirt'ler hazırladı. Genç kızlar için pamuklu kumaştan gri parlak pantolonlar ve canlı renkli kadife pantolonlar da var. Fiyatlar: Sweat-shirt 11.5-15.5, parlak jeans 23 milyon, ayakkabı 24 milyon 500, kazaklar 22 milyon 500 milyon lira.

Benetton: Benetton koleksiyonunda el örgüsü görünümlü etnik desenli, batik ve çizgili trikolar her zamanki yerini koruyor. 131 değişik model var. Yeşil, mor, lila, mavi, şeker pembesi, mercan kırmızısı, turuncu, sarı, gibi 36 renk alternatifi bulunuyor.

İSTERSENİZ TATİL YAPIN

Divan: Divan İstanbul bayram ve yılbaşı tatilini birleştiren bir program yaptı. 22 Aralık 2000-2 Ocak 2001 tarihleri arasındaki paket programın iki kişilik ücreti 88 milyon lira. Program 31 Aralık gecesi yapılacak yılbaşı partisini de kapsıyor.

Royal Resort Hotel: Otel tatil için çeyitli paket programlar hazırladı. Fiyatlar 22-85 milyon lira arasında değişiyor. Yılbaşı partisi için ayrıca ücret ödemek gerekiyor. Ayrıca bayram süresince 12.00-17.00 arası yapılacak rezervasyonla otelin üç restoranından istediğinizde açık büfe yemek yiyebiliyorsunuz.

AKSESUARLAR ÖNEMLİ

Bil's: Nişantaşı'ndaki beyaz gömlek mağazası Bil's Aralık ayı için özel bir bölüm hazırladı. Ağırlıklı olarak kol düğmesi, kravat, kemer gibi aksesuarlar yer alıyor.

Escada: Özgün takı seçenekleri ve yılın modası olan parlak taşlı altın zincir ve ince kemerler dikkat çekiyor. Escada'nın krokodil baskılılardan parlak altın sarısı derilere uzanan küçük çantaları da giysileri tamamlıyor.

Divarese: Yılan derisi, devekuşu baskılı ve dolgu topuklu çizmeler yer alıyor. Divarese ayakkabıdaki şıklığını çantada tamamlamak isteyenler için 26 modeli satışa sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!