BAYRAM DÖNÜŞÜ

Güncelleme Tarihi:

BAYRAM DÖNÜŞÜ
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2011 09:27

Haberin Devamı

Ev döşeyecek
Milli sörfçü Bora Kozanoğlu, geçtiğimiz yaz Çeşme-Alaçatı’da “B House” adlı bir butik otel açmıştı. Yedi ay süren inşaatın ardından hizmete giren 10 odalı otelin dekorasyonunu ise Kozanoğlu’nun sevgilisi Eda Taşpınar üstlenmişti.     

 

 

B House’da imza attığı işin ardından Instyle Home adlı dekorasyon dergisine kapak olan Taşpınar, şimdi de emlak ve dekorasyonla ilgili bir program hazırlamak için kolları sıvadı. Taşpınar’ın mimarlarla röportajlar yapıp sanat galerilerini gezeceği “TV Emlak” adlı program, 20 Kasım’dan itibaren Habertürk’te yayınlanacak. Programda maddi durumu iyi olmayan vatandaşların evleri de yenilenecek.

*

TESYEV yararına defile

 

KIZIYLA PODYUMA ÇIKIYOR

Haberin Devamı


Moda tasarımcısı Siren Ertan Çarmıklı, uzun süredir üzerinde çalıştığı defileyi bir sosyal sorumluluk projesiyle birleştirdi. Defile, Çarmıklı’nın yönetim kurulu üyesi olduğu Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı’nın (TESYEV) 22 Kasım’da Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek balosunda yapılacak. Gecede ünlü modacının arkadaşı olan eski manken Sinem Güven de kızı Defne’yle podyuma çıkacak.

*

Mobil ofis
Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, emekliye ayrılsa da iş dünyasından kopamıyor. Önceki gün İstanbul gecelerinde rastladığım Koç’un ofisini otomobilinin içine taşıdığını fark ettim. Özel şoförünün kullandığı ‘RK’ plakalı aracın ön tarafı, evrak, gazete ve kitaplarla doluydu. Trafikte bile boş durmayıp notlar alan Rahmi Koç, telefonla da çalışanlarına talimatlar veriyordu...

KISA KISA
---------
Güzellik gününde buluştular
Dermokozmetik markası OHT Peptide3, “Nişantaşı’nda Güzellik Günleri” etkinliği kapsamında Valikonağı Eczanesi’nde bir aktivite düzenledi. OHT Peptide3 Türkiye Temsilcisi Özlem Acar’ın ev sahipliğindeki aktiviteye katılan Yılmaz Morgül, Günseli Ülkü, Gülay Kamaz gibi ünlü isimler OHT ürünleriyle bakım yaptırırken, kozmetik alanındaki son yenilikleri uzmanlardan dinlediler.

Haberin Devamı

AJANDA
------
Akustik konser
Mercan Dede, yeni projesi “İstanbul Quartet” ile bu gece müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Dünyaca ünlü birçok müzisyeni ağırlayan Beyoğlu’ndaki Babylon’da düzenlenecek akustik konser, saat 21.30’da başlayacak.

3 yaşında
Sezen Aksu’nun oğlu Mithatcan Özer’in de ortakları arasında olduğu Tepebaşı’ndaki 11:11 adlı gece kulübü, adını aldığı tarihte (11.11.11) üçüncü yaşını kutluyor. Dünyaca ünlü DJ’ler Dan Berkson ve James What’ın performans sergileyeceği kutlamaya katılanları saat 11:11’de sürpriz bir şov bekliyor...

Paris gezisi
Bayram tatilinde Paris’e giden Beren Saat, önceki akşam İstanbul’a döndü. Havaalanında tek başına görüntülenen Saat, renkli valiziyle dikkat çekti. İsmail BAYRAK

Haberin Devamı


Bayram buluşması
Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde arkadaşları Esat Yonguç ve Gökhan Şükür ile Kanyon’daydı. Gina’da öğle yemeği yiyen grup, daha sonra Kanyon’da kısa bir alışveriş turu yaptı.

Polis çevirmesi
Ayna’nın solisti Erhan Güleryüz, sevgilisi Mine Çangal ile birlikte önceki gece Arnavutköy’de polis çevirmesine takıldı. Polisler rutin evrak kontrollerini yaparken bir anda patlayan flaşlar karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan Güleryüz, yaklaşık 3 dakika gözlüklerini aradı. Gözlüklerini bulunca da zafer işareti yaptı.

Kıbrıs dönüşü
Bayram tatilini Kıbrıs’ta geçiren Türker İnanoğlu-Gülşen Bubikoğlu çifti, İstanbul’da havaalanında objektife takıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!