Başarılı savcının gizemli karısı

Güncelleme Tarihi:

Başarılı savcının gizemli karısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2004 20:57

Gamze Özçelik, çekimlerine yeni başlanan ‘Savcının Karısı’ isimli bir diziyle ekranlarda yeni fırtınalar koparmaya hazırlanıyor. Sert mizaçlı ünlü bir savcının, sırlarla dolu karısını canlandıran Özçelik, dizinin kadrosuna da çok güveniyor. Dizide Şevket Çoruh ve Pınar Aydın da rol alıyor.

Ekranlar yeni bir diziyle daha tanışacak. Oldukça iddialı bir kadroyla çekimlerine başlanan ‘Savcının Karısı’ isimli dizi, ünlü bir savcının, güzeller güzeli karısını ve onun ardındaki sırrı anlatıyor.

Dizide kötü adamlar ve yılların ardına gizlenmiş bir sır var. Dizi ilerledikçe bu gizem de, daha da çözümsüz bir hale geliyor.

Beşiktaş Kültür Merkezi’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin çekimlerine, önceki gün Polonezköy’de başlandı.

Güçlü bir oyuncu kadrosuyla start alan dizide Gamze Özçelik, Cihan Okan, Şevket Çoruh, Ahmet Mekin, Pelinsu Pir, Zehra Alptürk ve Nuri Gökaşan rol alıyor. Dizide savcıyı Cihan Okan, karısını ise Gamze Özçelik canlandırıyor. Aydın Bulut’un yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu ise Nuran Devres yazdı. Çekimler de, İstanbul ve Antalya’da gerçekleşecek.

YERİMİ HAKETTİM

Önümüzdeki günlerde ATV’de yayınlanacak dizinin çekiminden önce yapılan basın toplantısında konuşan Gamze Özçelik ise oldukça heyecanlıydı. Böyle bir kadroda başrol oyuncusu olmanın kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Özçelik, ‘Ben 16 yaşımdan beri bu işle uğraşıyorum ve birçok dizide de başrol oynadım. Bunlar benim için kolay olmadı. Oyunculuk alanında yıllarca özel dersler aldım. Kendimi geliştirmek için elimden geleni yaptım ve geldiğim yeri de hakkettiğimi düşünüyorum’ dedi.

İSTEMEK ÖNEMLİ

Şarkıcılıktan sonra oyunculuğa soyunan Cihan Okan ise ‘Benim oynadığım ilk dizi. Umarım her şey güzel olur. Yapabileceğime inandığım için buradayım’ dedi.

Dizide Zafer adında kötü bir adamı canlandıran Yunus Günce ise ‘Ben kalıplaşmaktan kaçıyorum. Her rolü oynayabilmeliyim. Dizilerdeki ‘O çocuk’ olmak istemiyorum’ dedi. Yunus Günce, dizilerde rol alan ancak asıl meslekleri oyunculuk olmayan kişilerle ilgili düşüncelerini de şöyle açıkladı:

‘Bu konuda insanlar çok yobaz davranıyor. Eğer yetenekliyse, mesleği farketmez. Bunun en güzel örnekleri de bu dizide var. Birincisi Pınar Aydın. Geçen yıl yapılan bir ses yarışmasında ortaya çıktı. İkincisi de Ahu Yağtu. O da çok güzel bir model. İkisinin de performansları çok iyi. Yani yaptıkları işin hakkını veriyorlar.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!