Bana Sevmeyi Anlat 7. bölüm fragmanında yaşananlar nefesinizi kesecek!

Güncelleme Tarihi:

Bana Sevmeyi Anlat 7. bölüm fragmanında yaşananlar nefesinizi kesecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2016 22:01

Bana Sevmeyi Anlat 7. bölüm fragmanıyla izleyenlerin nefesini kesecek. Fox TV ekranlarının izleyicileri ekran başına kilitleyen dizisi Bana Sevmeyi anlat 7. bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Sevilen dizinin yeni bölümünde hareketli dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Alper için kurtulma şansı Leyla’dır ancak Alper Leyla’nın ismini vermek istememektedir. İşte, Bana Sevmeyi Anlat 7. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Fox TV ekranlarının heyecanlı dizisi Bana Sevmeyi Anlat 7. bölümüyle herkesi şoke edecek. Heyecanlı dizinin yeni bölümü yarın akşam Fox TV ekranlarında olacak. Dizinin yeni bölümünde yaşananlar bölüme damgasını vuracak. Yeni bölümde Leyla’yı İrfan’da gören Haşmet öfkesini zor dizginlemektedir. İrfan ile mecburi bir anlaşma yaparlar. İşte, Bana Sevmeyi Anlat 7. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Leyla’yı İrfan’da gören Haşmet öfkesini zor dizginlemektedir. İrfan ile mecburi bir anlaşma yaparlar. Haşmet’in öfkesi Engin’e sıçrar. Alper için kurtulma şansı Leyla’dır ancak Alper Leyla’nın ismini vermek istememektedir. Bir görüntüyle özgürlüğüne kavuşan Alper için dava esas şimdi başlamıştır. Alper’in büyük bir delil ele geçirdiğini öğrenen Onur boş durmaz. Leyla, Alper için bir şeyler yapmak için çırpınırken Alper’le tartışırken bulur kendini. Onur’un planından habersiz Alper ve Leyla büyük bir tehlikenin içine sürüklenmektedir. Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümüyle Cuma saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

BANA SEVMEYİ ANLAT 7. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Canan, Leyla’nın Haşmet’in nişanlısı olduğunu öğrenince çılgına döner. Haşmet’in bu gerçeği ondan saklamasını hazmetmesi kolay olmayacaktır. Artık Canan da oyunun içerisindedir. Salih Hakverdi’nin kaybı sonrası kendisini toparlayamaz. Leyla babasına destek olmak için Haşmet’in evine gider. Alper Leyla’yı Haşmet’in evinde görmesi ise ikilinin arasında üzeri kapalı bir gerilime neden olur. Alper Cihan’ın ajandasında yakaladığı bir ipucunun ardından giderken nelerle karşılaşacağının farkında bile değildir. Haşmet’in kardeşini ortadan kaldırttığını öğrenen İrfan ise boş durmayacak düşmanını en hassas yerinden kıskıvrak yakalayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!