Balayı turu

Güncelleme Tarihi:

Balayı turu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2010 09:17

Haberin Devamı

Balayı turu                             

Geçtiğimiz hafta Ali Özbir’le evlenen Esra Erol, ertelediği balayını Bodrum’da yaptı. Erol ve eşi, Lola Beach’te Türkbükü haraketliliğini yakından izledi.

Kahve canı isteyince                                

Sergen Yalçın da Bodrum sahillerinde görüntülendi. Spor yorumculuğu yapan Yalçın, Saffet Arıkan’la kahve içmek için Maki Otel’e geçti.

Özge sorusuna yanıt yok

Rol aldığı “Arka Sokaklar” adlı dizinin sezon finaline girmesi ile birlikte tatile çıkan İlker İnanoğlu, önceki gün Bebek’teydi. İnanoğlu, uzattığı sakallarıyla dikkat çekti. Eski sevgilisi Özge Ulusoy’un süpriz evlliği ve boşanma davası hakkındaki soruları da yahıtsız bıraktı.

Köpeğini gezdirdi

Oktay Kaynarca, önceki gün köpeğini Bebek sahilinde köpeğini gezdirirken görüntülendi. Bebek’te demirli teknesinden köpeği ile birlikte yürüyüşe çıkan Kaynarca, zaman zaman hayranlarının fotoğraf çektirmek istemesinde dolayı duraklamak zorunda kaldı. Yaklaşık yarım saat süreyle sahil boyunca köpeği ile turlayan ünlü oyuncu daha sonra teknesinin yolunu tuttu.

Sandalye aldı

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Güven Kıraç, Cihangir’de evine aldığı sandalyeyi taşırken objektiflere takıldı. Kıraç, “Eskiden evlere tek tek eşya alırlarmış. Ben de o kurala uyuyorum, evdeki eşyaları tek tek alıyorum” dedi. Ekim ayında filme başlayacağını söyleyen Kıraç, “Film hakkında bilgi veremem” diye konuştu.


Gülçin alışverişte

Hepsi grubundan ayrılıp kendi başına müzik çalışmalarını sürdüren Gülçin, önceki gün Nişantaşı City’s AVM’deydi. Bir kız arkadaşıyla alışverişe gelen şarkıcı, yağmur için önlemini önceden almıştı. Elinde kocaman bir şemsiyeyle dolaşan Gülçin, alışveriş merkezindeki mağazaları tek tek gezerek kendine yazlık kıyafet aldı.           

Demet şov

Önder Bekensir ile kavgalı bir ayrılık yaşayan Demet Akalın, kadın arkadaşları ile birlikte Bodrum’daki Maki Otel’de bikini şov yaptı. Yakın arkadaşı Binnaz Avcı ve iki kadın arkadaşıyla denize girip güneşlenen Demet Akalın, ayrılıktan etkilenmediğini herkese göstermek ister gibiydi.


Kahve molası

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Nebahat Çehre, geçtiğimiz günlerde bir kadın arkadaşı ile serin bir gün geçirmek için Kanyon’a gitti. Gina’da kahve içen Nebahat Hanım, daha sonra Kanyon’da kısa bir tur attı.


Özel şoförü var

Önceki gün, uzun bir süre Cihangir’de arkadaşlarıyla oturan Meltem Cumbul, otoparkta arabasına binerken görüntülendi. Yanındaki arkadaşı ile sohbet eden Cumbul, saçları ve boynundaki kolyesi ile dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!