Bahçeşehir Fidanlığı açıldı

Güncelleme Tarihi:

Bahçeşehir Fidanlığı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bahçeşehir Fidanlığı bahara hazırlanan bahçeler ve balkonlar için 120 farklı türde yetişkin bitki sergiliyor. 4.5 dönümlük arazi üzerine kurulmuş olan fidanlıktan dış mekan süs bitkileri, mevsimlik bitkiler ve kapalı serada sunulan egzotik bitki türleri alınabiliyor. En çok kullanılan bitkiler, kamelya, yaprak döken manolya, süs erikleri ve erguvan.

Çarşı’da Hint rüzgarı

Çarşı mağazalarında reyonlarına ‘‘Hint aksesuarlarını’’ da kattı. Hindistan'dan ithal edilen el yapımı ev ürünleri, örtüler, şamdanlar, ahşap üzerine bakır işlemeli ev aksesuarları, renkli yastık ve sandıklar Çarşı'da satılmaya başladı. Şamdanların fiyatları 8 milyon 100 bin ile 13 milyon 950 bin lira arasında. Örtü fiyatları da 2.5 milyon lirayla 19 milyon 500 bin lira arasında değişiyor.

Cafe Marmara’da brunch

Her pazar 11.00-14.00 saatleri arasında Cafe Marmara Taksim'de canlı gitar müziği eşliğinde brunch yapılıyor. Şef Sedat Özkan ve ekibi tarafından hazırlanan brunch'ta çeşitli omletler, somonlu yumurta, pankek, peynir ve şarküteri çeşitleri yer alıyor. Kişi başına 5 milyon 500 bin lira olan brunch'a aileleriyle gelen 12 yaşa kadar olan çocuklar için yüzde 50 indirim uygulanıyor. Tel: (212) 251 46 96

Calve yeni soslar çıkardı

Hazır yemek üreticisi Calve dört yeni sos çıkardı. Hem et hem de balık yemeklerinde kullanılabilecek olan soslar dört tane: Barbekü, Meksika, Hardal ve Acı Biber sosu. Bunlar 250 gramlık ambalajlarda satılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!