Baharda kuşlar gibi

Güncelleme Tarihi:

Baharda kuşlar gibi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2000 00:00

Haberin Devamı

Aslında mevsim pek bahar sayılmaz, yaza çoktan girmiş bir halimiz var. Ama zaten ucuzluklarda başlamış değil, ama gene de kendimizi alışveriş ve bakım halinden alamıyoruz. Hal böyle olunca şarkıya endekslendik, baharda kuşlar gibi daldan dala konuyoruz...

Yüzyılın aşkı

Yıllardır çanta ve ayakkabılarına hayran olduğumuz Louis Vuitton, BMW'nin yeni C1 modelinin aksesuvar tasarımına da el attı. Açık metalik mavi renkteki Bagatelle, bej rengi Nomade ve çarpıcı turuncu Bond Street'in ortak özelliği; koltuk ve gidonlarında doğal sığır derisinin kullanılması. İlginç bir konu da şu; Nomade BMW müzesinde, Bagatelle Asnieres'deki müzede, Bond Street ise UNICEF yararına açık artırmayla satılacak. Yani amaç kesinlikle ticaret değil!

Kendinizi dalgalara bırakın

Ben demedim; basın bülteninde öyle yazıyor: ‘‘Gözlerinizi kapatarak, güneş ile ışıldamış bir hayal plajında olduğunuzu düşünün. Dalgalar pırlantalarla bezenmiş gibi parlıyor.’’ İşte size bunu hissettiren 28 karatlık pırlantalar. Adler'in ‘‘Wawe’’ adlı üzerinde baget pırlantalardan oluşan bordürlerin bulunduğu beyaz altın bileziğini kolunuza taktığınızda gerçekten ne hissedeceğinize siz karar verin...

Büyük bedenlere uygun

Faik Sönmez, 42 beden ve üstü olan kadınlar için 2000 yazının çok eğlenceli olacağını vaadediyor. Nakışlar, boncuklar ve asimetrik kesimlerin yanı sıra buz mavisi, pembe, su yeşili, optik beyaz gibi renkler eğlencenin başlıca sebebi olacakmış. İş kadınlarına yönelik etek-ceket takımların yanı sıra abiye kıyafetlerde frapan bir 2000 kadını çizilmiş. Şifonun kullanıldığı uzun elbiseler, boncuk işlemeli etek-ceket takımlarla hoş bir hava kazanmak elinizde.

Pek masum, ama çekici

Derishow'un yaz tasarımları için yeni sloganı şu: ‘‘Sıcak yaz gecelerine masum bir çekicilik katıyoruz.’’ Bu masum çekiciliği sağlayan detaylar ise; omuz dekoltesini ortaya çıkaran büstiyerler, uçuşan etekler, parıltılı taş işlemeleri ve etnik dokunuşlar olacakmış. Bu arada boyunları süsleyen kalın tasma modası, bu senenin yaz gecelerinde de hakimiyetini koruyor.

Armağan olayı

Givenchy'den bir tanesi cilt bakımı ya da makyaj ürünü olmak üzere iki ürün alan herkesi bekleyen armağanlar var. Orijinal boyda bir ruj, orijinal boyda bir oje, minyatür bir pudra. Tabii tüm bu ürünlerin içine konulacağı oldukça şık bir Givenchy makyaj çantası da cabası. Siz en iyisi 11 Haziran'a kadar Givenchy standlarına bir uğrayın.

Sydney yolcuları hazırlansın

Eğer siz de: ‘‘Şu hayatta Sydney'i göremezsem gözüm açık gideceğim’’ diyenlerdenseniz, işte büyük fırsat! Emirates Havayolu, haftada dört kez Singapur aktarmalı Sydney uçuşlarını başlattı. 30 Haziran tarihine kadar sürecek kampanya çerçevesinde İstanbul çıkışlı Sydney ve Melbourne rezervasyonlarınızı beş gün önce biletlendirdiğinizde 900 USD'a, on gün önce biletlendirdiğinizde ise 818 USD'a alarak Emirates'in indiriminden yararlanabiliyorsunuz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!