Babasını iyileştirdi

Güncelleme Tarihi:

Babasını iyileştirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2005 00:00

Sesiyle dünyayı etkileyen Celine Dion, beş yıl önce eşi Rene Agnelil’i kanserden kaybetmek üzereydi. Ama oğulları Rene Charles’ın doğumu, bir mucizeyi gerçekleştirdi: Baba Rene Agnelil artık sapasağlam!

Bugün annesi ve babasıyla birlikte objektiflere poz veren 4,5 yaşındaki uzun saçlı minik delikanlı, babasının kansere yakalandığı ve hayatından ümit kesildiği dönemde, varlığıyla aileye mutluluk getirmişti. Baba Rene Angelil, oğlunun doğumundan sonra hayata sımsıkı sarıldı. Sevgili yavrusunun büyüdüğünü görmek, onu okula götürmek istiyordu. Kimbilir belki içinden oğlunun düğününe de katılabilmeyi düşlüyordu. Kansere yakalanan baba, minik oğlunun varlığı ve Kanadalı şarkıcı eşi Celine Dion’un bakımı sayesinde sağlığına kavuştu.

BEN SADECE OĞLUMUN ANNESİYİM

Celine Dion, Hello dergisine ikinci kez anne olamayacağını itiraf ederken, ailece günlük programlarını küçük oğullarına göre yaptıklarını söyledi. Anne-baba, küçük Rene Charles ile birlikte akşam yemeğini yiyip, yine aynı saatte uykuya dalıyorlarmış.

Ünlü şarkıcı, çocuğunu dadılara emanet edip, kendi hayatını yaşayan annelerden değil. Ne de olsa Celine Dion’un tam 14 kardeşi var ve ailenin önemini ondan daha iyi bilen yok! Hatta Celine Dion, küçük Rene Charles’ın annesi ünvanını taşımanın, kendisine yettiğini söylüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!