Azra gibi olacağım

Güncelleme Tarihi:

Azra gibi olacağım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2006 00:00

Star TV tarafından düzenlenen Miss Turkey 2006’da kraliçelik tacını giyen Merve Büyüksaraç, "Kendime güveniyordum ama bu dereceyi beklemiyordum. Kendime Azra Akın’ı örnek alıyorum" dedi.

STAR TV’nin düzenlediği yarışmada ilk dörde giren güzeller, dün Hilton Oteli’nde düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Geçtiğimiz yıllarda Dünya ve Avrupa güzelleri çıkaran Miss Turkey 2006’da dereceye giren dört güzelden birinci Merve Büyüksaraç Miss World, ikinci Ceyla Kirazlı Miss Universe, üçüncü Selda Öğrük Miss Europa ve dördüncü Asena Tuğal da Miss International’da ülkemizi temsil edecek. Böyle bir dereceyi beklemediğini söyleyen kraliçe Merve Büyüksaraç, "İsmim açıklandığında çok heyecanlandım ve o anda ne yapacağımı bilemedim. Elim ayağım titredi, gözüm hiçbir şey görmedi. Kendime Azra Akın’ı örnek alıyorum. Azra’nın çizgisinde yürüyeceğim. Azra, gülüşüyle ve beş dil bilmesiyle bizi dünya güzelliğine taşıdı. Ben de kendime güveniyorum. Güzelliğimle ve iki dil bilmemle ülkemizi temsil edeceğim" dedi.
/images/100/0x0/55eb1d89f018fbb8f8ac1d9b


Tarkan rüzgárı

Güzellik yarışmasının sürprizi ise Tarkan’ın mini konseriydi. Şapkayla sahneye çıkan Tarkan, ilginç dansları ve İngilizce albümü "Come Closer"dan seçtiği şarkılarla geceye damgasını vurdu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!