Azazil’in 2. filmi 'Azazil 2: Büyü' geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Azazil’in 2. filmi Azazil 2: Büyü geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 14:13

29 Ağustos 2014 tarihinde yayınlanan Azazil Düğüm filminin ardından şarkıcı Alişan’ın da konuk oyuncu olarak yer aldığı Azazil 2: Büyü filmi geliyor. Korku filmi Azazil 2 Büyü 25 Mart'ta seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. MC Film’in dağıtımını üstleneceği yapımda yönetmen koltuğunda bu kez Mustafa Özen oturuyor. İşte; Azazil 2: Büyü fragmanı.

Haberin Devamı

İlk filmde Sinem ve erkek arkadaşı Akın’ı hedef alan Azazil bu defa kendine bir aileyi kurban seçiyor. Karakterlerden Sedat iş hayatında gösterdiği üstün başarıyı ilişkisinde gösteremez.

Karısı Aylin ile evliliği bir türlü yolunda gitmeyen Sedat, kızları İlayda’nın doğumundan sonra bile Aylin ile arasını düzeltmeyi başaramaz. Böylesine karısına uzak olduğu bir dönemde karşısına Esma çıkar.

Esma kısa sürede Sedat’ı kendisine aşık eder ve Sedat’ın Aylin ile olan evliliği tamamen yıkılır. Aylin Sedat ve kızları İlayda’yı hedef alan büyü ile Azazil onlara korku dolu günler yaşatacaktır.

Oyuncu kadrosunda Ayça Kuru, Sertan Erkaçan, Tuğçe Kurşunluoğlu, Murat Ercanlı gibi isimlerin yer aldığı filmde sanatçı Alişan’da konuk oyuncu olarak yer alacak. Film 25 Mart 2016 tarihinde vizyona girecek.

Haberin Devamı

Azazil 2: Büyü fragmanı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!