Aydemir Akbaş’ın protez dişleri ağzından fırladı!

Güncelleme Tarihi:

Aydemir Akbaş’ın protez dişleri ağzından fırladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 16:10

Kolpaçino 3. Devre filmi galasına katılan Aydemir Akbaş, gazetecilere açıklama yaptığı sırada ilginç bir kaza yaşadı. Sinirlerine hakim olamayan ve sert şekilde konuşan Akbaş’ın protez dişleri bir anda ağzından fırladı.

Haberin Devamı

Emektar oyuncu Aydemir Akbaş, Kolpaçino 3. Devre filminin galasına katıldı. İlginç ve farklı saç stili ile dikkat çekti. Başrollerini Aydemir Akbaş, Şafak Sezer ve Erkan Petekkaya’nın paylaştığı Kolpaçino 3. Devre filminin galası, Kanyon AVM’de yapıldı. Galaya katılan Akbaş, komedi filmlerini eleştirenler hakkında ağır sözler söyledi. Çok sinirlenen Akbaş, “Son dönemlerde Amerikan filmleri yerli filmlerin yerini aldıysa, bu insanlar yüzündendir.” diye konuştu.

Konuşması sırasında komedi filmlerini eleştirenler hakkında ağır sözler söyleyen Akbaş, sinirlerine hakim olamazken bir anda protez dişleri ağzından fırladı. Bu da kameraların objektifinden kaçmadı.

Aydemir Akbaş’ın protez dişleri ağzından fırladı

Haberin Devamı

Aydemir Akbaş kimdir?

Aydemir Akbaş, 25 Şubat 1936 yılında dünyaya geldi. Arnavut kökenli olan Akbaş, sanat hayatına 1964 yılında Atıf Yılmaz’ ın filmi olan Keşanlı Ali Destanı ile adım attı. Sinemanın en zor dönemlerde olduğu ve neredeyse salonların kapanmak üzere olduğu dönemlerde bile özveri olarak çalışan ve büyük bir başarı gösteren Akbaş, hala daha sanat hayatını sürdürmekte. En son, Kolpaçino 3. Devre filminde başrol oyunculuğu yaptı.

BAKMADAN GEÇME!