Ayaküstü sohbet

Güncelleme Tarihi:

Ayaküstü sohbet
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2010 15:52

Haberin Devamı

Antalya ziyareti
İspanya Turizm Bakanlığı Genel Sekreteri Joan Mesquida, geçtiğimiz hafta Antalya’daki Calista Luxury Resort’ta konakladı. Joan Mesquida, ziyareti sırasında, otel hakkında Özdogan Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özdoğan’dan bilgiler aldı. Mesquida, Türkiye’deki turizm yatırımlarının çok gelişmiş olduğunu, Antalya’daki bazı otellerin dünya standartlarının üstünde olduğunu söyledi.


Öğle yemeği
Sibel İlkiz, geçtiğimiz günlerde kızı Esra Yelkenci ile Kanyon’a gelen isimler arasındaydı. Sinema çıkışı objektiflerimize takılan Sibel Hanım ve kızı daha sonra Gina’da yemek yedi.

Ev için alışveriş
“Yaprak Dökümü” dizisinin Ferhunde’si Deniz Çakır, Kanyon’a gelen isimler arasındaydı. Paşabahçe’den evi için alışveriş yapan oyuncu daha sonra Macro’dan alışveriş yaptı ve evinin yolunu tuttu.

İstanbul’a döndü

Haberin Devamı

Yaz boyunca sevgilisi Bora Kozanoğlu ile Alaçatı’da kalan Eda Taşpınar, havaların serinlemesi üzerine İstanbul’a döndü. Önceki gün İstinye Park’taki mağazaları dolaşan Taşpınar, kışlık alışveriş yaptığını söyledi.

Fener maçı öncesi

Beşiktaş’lı Bobo, önceki gün eşiyle ile beraber İstinye Park’taydı. Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe öncesi iznini değerlendiren Bobo, alışveriş yaptı.


Ayaküstü sohbet

NTV’nin başarılı spor spikeri Burcu Esmersoy, önceki gün kız arkadaşıyla İstinye Park’taydı. Alışveriş merkezine kısa süreliğine geldiğini söyleyen Ermersoy, arabasını beklerken eski manken Sinem Güven’le karşılaştı.


Öğle yemeği

Fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede, eşi Cem Büyükhanlı ile Bebek’te bir cafe’de yemek yerken görüntülendi. Öğle yemeği için Bebek’e gelen çiftin haharetli sohbeti dikkat çekti.

Kısa bir ara

“Bitmeyen Aşk” dizisinde Feraye rolünü canlandıran Bergüzar Korel, önceki akşam arkadaşlarıyla Cihangir’de buluştu. Plak şeklindeki çantasıyla dikkat çeken Korel, mekandan ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bayram nedeniyle sete ara verildiğini söyleyen oyuncu, “Bayram’da İstanbul’daydık. Aile ziyaretleri gerçekleştirdik. Bayramda İstanbul çok daha güzel oluyor. Çekimler yarın başlıyor” dedi.

Klip oyuncuları

Haberin Devamı

Sony Music etiketiyle 23 Eylül’de “Yek Ahenk” albümü ile müzikseverlerle buluşmak için gün sayan Erdem Ergün, bir önceki albümündeki “Alma Ahımı” şarkısına klip çekti. Söz ve müziği Erdem Ergün’e ait şarkı için Salih Singin’in yönetmenliğinde çekilen klipte, Cemal Hünal ve “Türk Malı” dizisindeki performansıyla göz dolduran Damla Cercisioğlu rol aldı. Erdem Ergün’ün hiç görünmediği ve bir ayrılık hikayesinde yaşanan gelgitlerin anlatıldığı klip, müzik kanallarında gösterilmeye başlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!