Avare

Güncelleme Tarihi:

Avare
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2007 00:00

AVARE'NİN ŞİİRİ

DOĞAN HIZLAN SEÇTİ

Sayım

Ayışığında oturuyorduk

Bileğinden öptüm seni



Sonra ayakta öptüm

Dudağından öptüm seni



Kapı aralığında öptüm

Soluğundan öptüm seni



Bahçede çocuklar vardı

Çocuğundan öptüm seni



Evime götürdüm yatağımda

Kasığından öptüm seni



Başka evlerde karşılaştık

İliğinden öptüm seni



En sonunda caddelere çıkardım

Kaynağından öptüm seni

Cemal Süreyya



AVARE’NİN ÖNERİSİ

Wabi Sabi / Günlük Yaşamda Sadelik Mucizesi

Richard R. Powell - Kaizen Yayıncılık


Wabi Sabi, hayatımızdaki sıradan ayrıntıların değerlerini vurgulayan eski bir Japon estetiği. Bu estetik aynı zamanda size olaylara yeni bir bakış açısı kazandırmayı da hedefliyor. Richard R. Powell, kitabında herkesin anlayabileceği sade bir dil kullanmış. Bu ilgi çekici Doğu felsefesini, doğa yoluyla huzura ulaşma yollarını, öğretiyi işte, evde, hayatınızın tüm alanlarında ilişkilerinize uygulama tekniklerini aktarıyor.



SEYAHATTE NE OKUYALIM

KEREM ALIŞIK BU KİTABI ÖNERİYOR

Yiğit Okur

Büyücü


Can Yayınları

Oyuncu Kerem Alışık, sıcak yerlere seyahat etmeyi seviyor. Çocukluğunu geçirdiği İzmir’e gidiyor sık sık. Bodrum’da tatil yapmaya bayılıyor. Antakya’nın da tarihi güzellikleri hoşuna gidiyor. Paris’in dolu dolu şehir hayatını ve kafelerini çok beğeniyor. Milano’yu görmek istiyor. Mardin’in de tarihi güzelliklerini merak ediyor. Kerem Alışık, Avare okuyucularına Yiğit Okur’un "Büyücü" kitabını öneriyor.



SEYAHATTE NE DİNLEYELİM

EDİZ HUN BU ALBÜMÜ ÖNERİYOR

Ajda Pekkan

Cool Kadın

DMC Müzik


Sinema sanatçısı Ediz Hun, tabiatla iç içe olduğu yerlere seyahat etmeyi tercih ediyor. Ege bölgesinin iklimini, tarihini ve turizm anlayışını seviyor. Karadeniz’in doğal güzellikleri hoşuna gidiyor, insanlarını sıcak buluyor. Kayseri, Niğde ve Göreme’nin yeryüzü şekillerini çok güzel bulduğunu söylüyor. İlk fırsatta Mardin, Urfa, Artvin ve Nemrut’u görmek istiyor. Yurtdışında Avustralya’nın Melbourne şehrini otantik ve bozulmamış bir kent olarak tanımlıyor. Singapur’un düzenine bayılıyor. Üniversiteyi bitirdiği Norveç’i olağanüstü görüyor. Ediz Hun, Avare okuyucularına Ajda Pekkan’ın "Cool Kadın" albümünü öneriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!