Asla Vazgeçmem 41. yeni bölümünde Elmas’ın başı dertte! - izle

Güncelleme Tarihi:

Asla Vazgeçmem 41. yeni bölümünde Elmas’ın başı dertte - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 15:57

İzleyicilerin ilgiyle takip ettiği Asla Vazgeçmem dizisinin 41. bölüm fragmanı yayınlandı! Bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan dizide Yiğit’i çılgına döndüren konu ne? Nazan’ın oyununa gelen Elmas’ın başı dertte. Dizinin yeni bölümü ile alakalı merak edilenler haberimizde…

Haberin Devamı

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği, başrollerini ise Tolgahan Sayışman, Şafak Pakdemir ve Amine Gülşe gibi başarılı isimlerin paylaştığı Asla Vazgeçemem dizisinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümü için heyecan dorukta!

Her yeni bölümünde izleyicilere farklı heyecanlar, entrikalar yaşatan Asla Vazgeçmem dizisinin 41. bölümünde sular durulmuyor. Nur’un kendisinden sakladığı gerçeği öğrenen Yiğit, çılgına dönüyor. Nazan’ın intikam planları işe yarıyor. Elmas’ın başı büyük belaya giriyor.

Asla Vazgeçmem 41.Bölüm 2.Fragman

Asla Vazgeçmem 41. bölümde neler yaşanacak?

İzleyicilerin merakla beklediği yeni bölümde İclal, Nur ve Fatih arasındaki ilişkinin detaylarını Yiğit’e anlatıyor. Nur’un sakladığı bu gerçeği İclal’in ağzından duyan Yiğit, deliye dönüyor.

Haberin Devamı

Fatih’in Nur’un eski aşkı olduğunu öğrenmesi Yiğit’i çileden çıkarırken her zaman olduğu gibi kabak yine Nur’un başına patlıyor. Yiğit, duydukları karşısında tüm hırsını yine Nur’dan almaya çalışıyor. Nur ise Fatih ile aralarında olan bitenin sadece çocukluk aşkından ibaret olduğuna Yiğit’i ikna etmeye çalışsa da Yiğit, artık geri adım atmayacaktır.

Asla Vazgeçmem 41.Bölüm 1.Fragman

Öte yandan Nazan’ın planları nihayet sonuç vermeye başlar. Suçu Elmas’a atmak için kendini merdivenlerden atarak, olaya Elmas itti süsü verir. Tüm intikamını aldığını düşünen Nazan, hastaneye kaldırılırken Elmas, kendisini bekleyen büyük felaketten habersizdir. Herkes Nazan’ı Elmas’ın ittiğini düşünür.

Hafize ise, tüm suçlamalar karşısında zor duruma düşen Elmas’ın haline üzülerek Cahit ile konuşmaya gider. Ancak Nazan ve Aytül’ün hakaretleri karşısında işler daha da kötü hale gelir. Bu akşam akşam saat 20.00’da 41. bölümü ile Show Tv’de ekranlara gelecek olan Asla Vazgeçmem dizisini sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!