Asla Vazgeçmem 35. bölüm fragmanları yayında! – İzle!

Güncelleme Tarihi:

Asla Vazgeçmem 35. bölüm fragmanları yayında – İzle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 10:59

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Asla Vazgeçmem bu hafta yine aşk rüzgarları estirecek. Asla Vazgeçmem merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nur evlenecek mi? Asla Vazgeçmem 35. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Her bölümünde başka bir entrikanın yaşandığı Asla Vazgeçmem dizisinde başrolleri Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe üstlenmektedir.

ASLA VAZGEÇMEM 35. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nur, Kerem ve İclal’i konuşurken görmüş ve aralarında yaşanan ittifak karşısında şaşkınlığını gizleyememiştir. Kerem, durumu toparlayarak İclal’in zor durumda olduğunu söyler. Hazal’ı hastaneye yetiştiren Yiğit ise durumun kritik olduğunu öğrenir. Yiğit Hazal’ı bu duruma getiren kişinin Kerem olacağına dair güçlü şeyler hisseder ve Nur’u Kerem’in tehlikeli olduğuna ikna etmeye çalışır.

Ancak herkes Yiğit’in bunları kıskançlık yüzünden yaptığını zannetmektedir. Bebeği düşürdüğünü Yiğit’ten saklamak için çok uğraşan İclal’in bu çabası boşa gidecektir. Yiğit hiç beklenmedik bir biçimde bebeğin düştüğünü öğrenir ve şaşkınlığını gizleyemez.

Haberin Devamı

Bir taraftan ise Nur artık geri dönülemez bir yola girmiştir. Kerem’in de baskısıyla artık daha büyük hedeflere yönelen Nur acaba Kerem ile evlenecek mi yoksa Yiğit bu evliliğe engel olmayı başarabilecek mi?

Asla Vazgeçmem bu akşam 20:00’da Show TV ekranlarında!

ASLA VAZGEÇMEM 35. BÖLÜM 1. VE 2. FRAGMANLARI

ASLA VAZGEÇMEM 34. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yiğit’i elinde tutmak için büyük uğraş sarf eden ve Yiğit’ten hamile kalan İclal bebeği düşürmenin şokuyla ne yapacağını bilemez. Yiğit’i olanlardan haberi olmadan nikah masasına oturtmak için planlar yapan İclal, elindeki tek koz olan Mert’i kullanır.

Cahit’in bebeğini taşıyan ve Kozan Çiftliği’ne yerleşen Elmas, anne ve babasını yanına aldırmak için uğraşsa da onları ancak müştemilata yerleştirmeyi başarır. Eski mahallesine dönerek ağabeyleriyle beraber yaşamaya başlayan Nazan ise artık zor günlerin içindedir. Nur Yiğit’i kendinden uzak tutmak için Kerem’le göstermelik bir sevgili oyunu oynar. Ancak Yiğit’e olan aşkı ve zaafı nedeniyle bir türlü planını devreye sokamaz. Tam büyük bir yun oynayacakken gördüğü bir manzara Nur’un kararını sorgulamasına neden olacaktır. 

BAKMADAN GEÇME!