Aşkları tam gaz

Güncelleme Tarihi:

Aşkları tam gaz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2010 00:27

Haberin Devamı

FARKLI TARZLAR BİR ARAYA GELDİ

Toprak Sanat Galerisi, iki farklı tarzın temsilcilerini buluşturan bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Galerinin sahipleri Ayfer Toprak ve Cengiz Karavan, M. Zeki Kaba ve Gönül Say’ın eserlerinden oluşan serginin açılışına katılanlarla yakından ilgilendi.

360 İSTANBUL UÇUŞA GEÇİYOR
Enerji içeceği Red Bull ve İstanbul gece hayatının ünlü mekânlarından 360istanbul, “Red Bull Flight Party” ile unutulmaz bir geceye imza atmaya hazırlanıyor. Heyecanla beklenen parti, yarın gece 360istanbul’da düzenlenecek. Partinin giriş ücreti ise 25 TL...

USTALARDAN TAM NOT
Karikatürcüler Derneği ve Bir Nokta Sanat Galerisi’nin Şişli Belediyesi’nin katkısıyla beğeniye sunduğu “Turhan Selçuk Sergisi”nin açılışına katılan Rahmi Koç, davetin ilgi odağı oldu. Karikatürünü yapan Rus sanatçı Igor Smirnov’un çizgilerine bakıp “Ne yani, bu şimdi ben miyim?” diyen Koç, daha sonra kalemi eline alıp Smirnov’un karikatürünü çizmeye koyuldu ve eseriyle, açılışa katılan 30 ülkenin karikatür sanatçılarından tam puan aldı.

Haberin Devamı


DÜĞÜN İÇİN GÜN SAYIYORLAR
Selin Denizli, bir süredir birlikte olduğu mimar Abdullah Burnaz ile nişanlanmıştı. Nişan yüzüklerini Burnaz’ın doğum gününde takan çift, düğün tarihi olarak da Denizli’nin doğum günü olan 27 Ekim’i seçti. Geçtiğimiz gece Blackk’in açılış davetinde gördüğüm ikili, “Çok mutluyuz, düğüne hazırlanıyoruz” dedi.

AŞKLARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR
İclal Aydın, yaz başında Roman Mağazaları’nın ortaklarından Süleyman Toplusoy ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Göz önünde olmak istemedikleri için “Arkadaşız” diyen ikiliye İstanbul gecelerinde rastladım. İlişkilerinin adını koymuş olmalılar ki, gece boyunca sarmaş dolaş eğlendiler.

BLACKK, 7. YILINA LADY MILLION'LA GİRDİ
Gece hayatının popüler adreslerinden Blackk, kış sezonunu ünlü tasarımcı Paco Rabanne’ın yeni parfümü “Lady Million”ın Türkiye lansmanı için düzenlenen partiyle açtı!

Ev sahipliği yaptığı renkli partiler ve ağırladığı dünyaca ünlü isimlerle adından sıkça söz ettiren Blackk, bu sezona çok iddialı bir başlangıç yaptı.

Dünyaca ünlü tasarımcı Paco Rabanne’ın yeni parfümü “Lady Million”ın lansmanı için özel olarak dekore edilen mekanda konuklar dans ederek gecenin tadını çıkardı. Açılış gecesine katılan sosyal hayatın ünlü isimleri şıklıklarıyla göz kamaştırırken, ‘Lady Million’ kostümünü Eda Taşpınar giydi. Paco Rabanne tarafından tasarlanan ve parfümün ışıltısını yansıtan özel kostümler de gece boyunca sergilendi. Konuklar, ünlü DJ Suat Ateşdağlı’nın performansıyla sabaha kadar eğlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!