Aşkı tam anlamıyla erkek gibi yaşarım

Güncelleme Tarihi:

Aşkı tam anlamıyla erkek gibi yaşarım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

‘‘Yalanın Batsın’’ adlı şarkısıyla başarılı bir çıkış yapan pop müziğinin Hande Yener, Türkiye'nin en çok okunan sosyete dergisi KLİPS'e verdiği röportajında aşkı, müzik kariyerini ve geleğe yönelik planlarını anlattı.

HANDE Yener, Türk Pop Müziği'nin yakın dönemdeki parlayan yıldızı. ‘‘Yalanın Batsın’’la yaz mevsimine damgasını vuran Hande Yener, yakaladığı şöhrete hala inanamıyor. İçine kapanık, utangaç bir çocuk olduğunu söylerek söze başlayan Yener, ‘‘Ne lazık ki müzikle geç yaşta tanıştım. Müzik hayatımdan önce mutsuzluk içindeydim’’ diyor.

MÜZİK ZOR BİR PİYASA

Umutlarımın tükendiği, vazgeçtiğim, çok zorlandığım zamanlar oldu. Ama iradeli ve azimli biriyim. Müzik zor bir piyasa. Kendini kabul ettirmek çok zor.

ALBÜM HAYAL BİLE DEĞİLDİ

Albüm hayal bile değildi. Son yıllarda, özellikle pop alanında albüm için pek şansı yoktu. Hiç şansım yok derdim. Başta Ercan Saatçi, olmak üzere müzik direktörüm Altan Çetin ve bu albümü sırtlamış, şarkıyarını veren herkese şükran duyuyorum.

OĞLUM GURUR DUYUYOR

Oğlumun koltukları kabardı bile. Arkadaşlarına hava atıyormuş, ‘‘Hande Yener benim annem’’ diye. Aklı başında bir çocuk.

AŞKI ERKEK GİBİ YAŞARIM

Aşkı yaşamam felaket doğrusu (gülüyor). Tam anlamıyla bir erkek gibi yaşarım. Sahiplenen, kıskanan, sevdiğinin üzerine titreyen ve sarıp kollayan biriyim aşıkken. Karşımdaki bunalıyor tabii. Bu kadar ilgi sevgi kimi bunaltmaz ki. Elimde değil. Sevdim mi, yoğun severim ben.

HATAYI HİÇ AFFETMEM Degil aldatmayı, en küçük hataları bile affetmem. Çünkü ben hata yapmıyorum. Değer verdiklerime özen gösteriyorum. Çırpınıyorum. O halde karşımdakinden de beklerim.

KONSERVATUAR ÖZLEMİ

Aşkın Nur Yengi, Sertab Erener, İzel gibi konservatuar kökenlilere gıpta ederim. Hala da özenirim. Onlar müzik camiasının içinde pişerken, ben farklı bir çevredeydim. Ne bir aranjör, ne besteci ne de bir müzik adamıyla tanışmamıştım. Sezen Aksu'ya kadar. Herkesi onun yanında tanımaya başladım.

EBRU YAŞAR'DAN TEBRİK

Başarıya ulaşmış, beni tebrik eden hiçbir şekilde kıskanmayıp, gıpta eden 3-5 kişi var çevremde. Onlarda hiçbir kompleks belirtisi görmedim. Mesela Ebru Yaşar, gelip beni kutladı. 'İnşallah senin yakaladığın bu başarıyı ben de yakalarım' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!