Aşka yeniden inandım

Güncelleme Tarihi:

Aşka yeniden inandım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2011 01:00

Victoria’s Secret’ın melez meleği Noémie Lenoir, İstanbul’da Elle dergisiyle buluştu. Ünlü futbolcu Makalele’yle ilişkisinin ardından yeni bir aşka yelken açan manken, dergiye aşk ve iş hayatını anlattı.

Haberin Devamı

Noémie Lenoir’ın melez güzelliği Mauritius’a yakın küçük bir adada yaşayan annesinden, zarafeti Parisli babasından geliyor. Uçaktan iner inmez soluğu yanımda alıyor. İstanbul’a Marmara Forum Fashion Week için ilk defa gelmiş ve şehrin dinamizmi onu büyülemiş. Önce İstanbul’la ilgili konuşuyoruz. Bir dahaki gelişinde ona eşlik etmem konusunda benden söz alıyor ve röportajımıza başlıyoruz.
   
Paris’te mi yaşıyorsunuz?   

- Evet, altı yaşında bir oğlum var ve beraber yaşıyoruz. Eski eşim için yedi yıl New York’ta yaşadım. Ayrılmamızın ardından Paris’e döndük. Oğlum hem İngilizce’yi hem de Fransızca’yı anadili gibi konuşuyor. Son bir senedir hayatımı yeniden şekillendiriyorum. Eskiden Le Marais’de oturuyordum, şimdi Neuilly tarafındayım. Sanırım sakinlik bana iyi geldi.

İSTANBUL DAHA CAZİP GELDİ

Uzun yıllardır bu sektördesiniz. Halen aynı tadı veriyor mu modellik? Yeni arayışlarınız var mı?

- 13 yıldır modellik yapıyorum. Benim gibi seyahat etmeyi ve yeni şehirler keşfetmeyi seven biri için mükemmel bir meslek bu. Zamanı kullanmayı, dakik olmayı, iletişim kurmayı öğreniyorsunuz. Elbette farklı alanlarda da denemelerde bulunuyorum. “Rush Hour 3” filminde oyunculuk denemem oldu. Usher’ın “Hey Daddy” klibinde rol aldığımda da çok eğlenmiştim. Yine yakın zamanda bir film projesi daha geldi; sizin organizasyonunuzla aynı gündü seçmeleri. Sanırım İstanbul daha cazip geldi bu sefer.

Sizi heyecanlandıran tasarımcılar kimler?

- Şimdi ve daima Jean Paul Gaultier! Bir de Isabel Marant, bohem ve şık. Bu konuda çok da sabit fikirli değilim, her modacıdan bir parçayı sevebiliyorum, yeniliklere açığım. Ayakkabılara özel bir zaafım var. En son Christian Dior’dan bir çift çizme aldım. Vintage Chanel çantamsa her zaman yanımda olmazsa olmaz.

ÖNÜMÜZDEKİ YIL ALBÜM ÇIKARACAĞIM

Modellik, oyunculuk... Sırada müzik mi var?

- Doğru bir sıralama yaptınız. Müzik konusunda ciddi gelişmeler var hayatımda. Çok yakın arkadaşım Olivier’yle yeni bir projeye başlıyoruz. Önümüzdeki yıl bir albüm çıkaracağım.

Beste yapıyor musunuz?

- Hayır, şarkı yazmıyorum. Ben hayatımı çok iyi anlatıyorum, Olivier de beni anlayıp doğru sözleri yazıyor, iyi bir ikili olduk. Stüdyo çalışmalarına başladık bile; sadece gitar eşliğinde söylenen şarkılar yapıyoruz. A’dan Z’ye bana özgü bir tarz.

Modelliği ikinci plana mı atacaksınız?

- Şu an için bunu düşünmüyorum. Modellik her zaman ilk tercihim. Ancak keşfedecek o kadar şey var ki hayatta. Neler olacağını hiçbirimiz bilemeyiz.

Haberin Devamı

ARADIĞIMI BULDUM

Aşık mısınız?

- Evet, çok belli oluyor mu? Erkek arkadaşlarım beni o kadar çok kırdı ki, tekrar aşık olabileceğimi düşünmüyordum. Duygularını dürüstçe ve yoğun şekilde yaşayan biriyim, ancak aradığımı bulamamıştım şimdiye kadar. Yedi aydır hayatımda biri var. Tekrar birine güvenmek, bir şeyler paylaşmak ne kadar güzelmiş! O, beni aşkın varlığına inandırdı ve kendimi değerli hissettiriyor. Beraber yaşıyoruz, oğlumla da iyi anlaşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!