Aşka Davet Kanal D'de

Güncelleme Tarihi:

Aşka Davet Kanal Dde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2010 10:37

Aşka Davet yarın akşam Kanal D'de

Haberin Devamı

John Clark (Richard Gere), evden işe - işten eve döngüsüne kapılmış, yoğun bir tempoda çalışarak hayatını tüketen, tek düze hayatından bıkıp usanmış Chicagolu bir emlak avukatıdır.

Üstelik, karısıyla arasında bazı şeyleri geri dönüşü olmayacak şekilde kaybetmeye başladıklarını hissetmektedir. Bir akşam trenle işten eve dönerken, uzaktaki bir pencerede gördüğü güzel dans hocası Paulina'dan (Jennifer Lopez) çok etkilenir ve cesaretini toplayarak onu gördüğü dans okuluna yazılır. Paulina ile tanışmak umuduyla dans derslerine başlayan John, ilk başlarda işlerin kötü gitmesiyle bir hata yaptığını düşünür.

Çünkü güzeller güzeli Latin dans hocası, ona aynı ilgiyle bakmaz ve John'a dans konusunu ciddiye almasını ve onunla çıkmayı düşünmediğini söyler. Ancak bu John için harcanmış bir fırsat değildir. Çünkü bir süre derslere devam edince, dans etmekten nasıl büyük bir zevk aldığının farkına varacak, hatta bu işte ustalaşarak Chicago Crystall Ball Dans Yarışması’na katılmaya karar verecektir.

Haberin Devamı

Paulina'yla ilişkisi ilerleyen John, vaktini sürekli evden uzakta geçirmeye başlayınca karısı da bu durumdan şüphelenmeye başlar… Günün en iyi seyirliklerinden olan bu muhteşem filmi sakın kaçırmayın!

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!