Aşk Yeniden 45. bölüm fragmanı av köşkünde büyük sürpriz - izle

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden 45. bölüm fragmanı av köşkünde büyük sürpriz - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 13:17

Ekranların komedi ve macera türündeki sevilen dizisi Aşk Yeniden 45. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Bu akşam yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan sevilen dizide işler yine karışıyor. Bakalım yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor. İşte detaylar.

Haberin Devamı

Başrollerini Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy’un paylaştığı, Tamer Levent, Lale Başar, Sema Keçik, Orhan Alkaya, Nazlı Tosunoğlu, Can Sipahi, Nilay Deniz, Esin Gündoğdu ve Tülin Oral gibi başarılı isimlerin ise oyuncu kadrosunda yer aldığı Aşk Yeniden yeni bölümü için heyecan dorukta.

Herkesin büyük merakla beklediği dizide bakalım neler olacak? Bu akşam ekranlara gelecek olan 45. Bölümü için 2 muhteşem fragman yayınlandı. İşte Aşk Yeniden 45. yeni bölüm fragmanı ve detayları…

Aşk Yeniden 45. Bölüm 2. Tanıtımı

Aşk Yeniden 45. bölümde neler yaşanacak?

Gerek güçlü oyuncu kadrosu gerek eğlenceli senaryosu ile sezonun en iyi romantik komedi dizisi seçilen Aşk Yeniden bu akşam 45. bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Zeynep’i korumak isteyen Fatih, farkında olmadan büyük bir hata yapar. Ertan’dan kurtulmak için verdikleri mücadele yaptıkları ufak bir hata onlara büyük bedel ödetir. Amaçları Ertan’ı başlarından atmak iken, hayatlarının merkezine koymak zorunda kalırlar.

Ertan'ın hafızasını kaybetmesi, Zeynep ve Fatih’i içinden çıkılmaz bir yola doğru sürükler. Başlarından atacakken ona kalacak yer ve yeni bir hayat vermeleri gerekmektedir.

Aşk Yeniden 45. Bölüm 1. Tanıtımı

Zeynep'in karşı çıkmalarına rağmen Fatih Ertan'a yepyeni bir hayat sunar ve onu başka bir kişiliğe dönüştürür.

Mukaddes'in hastaneden kaçmasıysa Şekercizadeleri alarma geçirir. Herkesin birbirinden kaçıp saklandığı av köşkünde onları yeni sürprizler bekliyor olacak.

BAKMADAN GEÇME!