Aşk Yeniden 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - izle

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 22:41

Romantik komedi türünde en iyi Türk dizisi olan ve yayınlanan her bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Aşk Yeniden 40. bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. Sürpriz olaylara tanık olduğumuz muhteşem bir bölümün ardından izleyiciler bir sonraki bölümü merak etmeye başladı. Peki; Aşk Yeniden yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İzleyicilerin büyük bir hayranlıkla takip ettiği Aşk Yeniden dizisinde bol entrikalı, sürprizlerle dolu nefes kesen olaylara tanık olduğumuz bir bölüm daha ekranlara geldi. Yayınlanan son bölümün ardından gelecek hafta yaşanacaklar merak konusu oldu. İzleyiciler dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağını merak etmeye başladı. Bakalım Aşk Yeniden yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerini Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Tamer Levent ve Lale Başar gibi usta oyuncuların paylaştığı Aşk Yeniden dizisinin merakla beklenen 40. yeni bölüm geçtiğimiz saatlerde seyirci ile buluştu. Dizinin son bölümünde neler oldu? Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar…

Gerek oyuncu kadrosu gerek eğlenceli senaryosu ile tüm izleyicileri ekran başına kilitleyen Aşk Yeniden dizisinin merak edilen 41. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı? Dizinin yeni bölüm fragmanı çok yakın zamanda izleyiciler ile buluşacak. Takipte kalın!

Haberin Devamı

Aşk Yeniden 40. Bölümde neler oldu?

Aşk, tutku ve maceralı sahneleriyle izleyicileri kendine hayran bırakan Aşk Yeniden 36. Bölümde yine heyecan doruktaydı.

Yayınlanan her bölümünde farklı bir macera ile karşımıza çıkan dizinin bu akşam ki bölümünde şoke eden olaylar yaşandı. Zeynep ve Fatih bir araya gelmek için yine bir plan peşinde.

Vahit'in suçlaması yüzünden Meryem, Zeynep, Fatih ve Orhan içeri tıkılır. Şevket ise ailesini Vahit'ten koruyabilmek için polislerden kaçmayı başarır. Kanunen bir kaçak olan Şevket, hem polislerden kaçmak hem de Vahit’i yakalamak zorundadır. Zeynep ve Fatih, bir süre Şevket'i saklasalar da Şevket başını belaya sokmadan duramaz.

Diğer yandan Birol da Meryem'in talimatıyla dışarıdakileri korumaktadır. Başta Zeynep ve Fatih olmak üzere, Darbeli Haydar ve Fehmi dahil herkes, Şevket'in saklanması ve polise yakalanmaması için elinden geleni yapar. Ancak durum hiç de sanıldığı gibi değildir. Hem Zeynep ve Fatih’in hem de Şevket'in, yerini bilen başka biri vardır.

BAKMADAN GEÇME!