Aşk Yeniden 39. bölüm fragmanı yayında! – İzle

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden 39. bölüm fragmanı yayında – İzle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 16:55

FOX TV ekranlarının eğlenceli dizisi Aşk Yeniden 39. bölüm fragmanları yayınlandı. Yeni bölümde annelik heyecanı yaşayan Zeynep’in hayatı artık daha da karmaşık olacaktır. Aşk Yeniden yeni bölümü merakla bekleniyor. Aşk Yeniden 39. bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

Başrollerini Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci’nin paylaştığı Aşk Yeniden, yeni bölümüyle yine fırtına estirecek gibi duruyor. Zeynep ve Fatih, her bölümünde farklı bir maceraya koşmaya devam ediyor.

AŞK YENİDEN 39. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hamile olduğunu öğrenen Zeynep ile Fatih, bu güzel haberi en yakınlarıyla paylaşırlar. Tüm aile onların sevincine ortak olurken, Zeynep de kendi yöntemleriyle Selim için bir bakıcı bulmaya çalışacaktır. Ancak Zeynep’in bulduğu bakıcı acaba güvenilir biri midir, yoksa bu bir planın parçası mıdır?

İlk çocuğuna hamileyken kimseyle güzel haberi paylaşamayan Zeynep yaşadıklarını Fatih’e anlatır ve Fatih Zeynep ve çocuklarının yanında olacağına söz verir. Baba olmanın heyecanına kapılan Fatih çocuğa bir şey olacak korkusu ile Zeynep’in yürüyüşünde bile telaşlanmaktadır.

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep ve Fatih’in ayrılığının arkasında yatan gerçekleri öğrenen Şevket ikinci bir fırtına yaşar. Zeynep ve Fatih’in hala beraber olduğunu öğrenen Şevket’in ardından tüm aile de gerçekleri öğrenir. Yaşananların ardından herkesin gerçekleri öğrenmesiyle rahatlayan ve her şeyin güzel olacağını düşünen Fatih ve Zeynep ise yine yanılmışlardır. İkisini de kapının önüne koyan Şevket, artık kendilerine kalacak başka bir yer bulmalarını söyler.

Zeynep ve Fatih ne yapacaklarını düşünürken Fatih babasına gerçekleri anlatır ve şirkette çalışmak istediğini söyler. Bu habere sevinen ve Fatih’in söylediğini kabul eden Fehmi, çift için bir ev alarak yeni hayatlarını kurmaları için onlara el uzatır. Ancak Zeynep ve Fatih’in bilmedikleri bir sürpriz hayatlarını tamamen değiştirecektir.

AŞK YENİDEN 39. BÖLÜM FRAGMANLARI

 

BAKMADAN GEÇME!