Aşk Yeniden 38. bölümünde neler yaşandı? - izle

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden 38. bölümünde neler yaşandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 21:38

Fox TV'nin fenomen dizisi Aşk Yeniden 19 Ocak Salı akşamı ekrana geldi. Seyirciler tarafından heyecanla izlenen romantik komedi dizisi Aşk Yeniden 38. bölümünde merak edilen nokta Fatih ve Zeynep'i bekleyen büyük sürprizin ne olduğuydu? Bu soru Aşk Yeniden son bölümde yanıt buldu. Peki; Aşk Yeniden 38. bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Özge ÖzpirinçciBuğra Gülsoy, Tamer Levent ve Tülin Oral gibi ünlü oyuncuların rol aldıkları Aşk Yeniden dizisi heyecan dolu bir bölüm ile 19 Ocak Salı akşamı ekrana geldi. Yeni bölümde en çok merak edilen konu ise; Fatih ile Zeynep'i bekleyen büyük sürprizin ne olduğuydu. Bu merak Aşk Yeniden 38. bölümde giderildi. Peki; Aşk Yeniden 38. son bölümde neler yaşandı? İşte Aşk Yeniden 38. bölüm özeti:

AŞK YENİDEN 38. BÖLÜM ÖZETİ

Fırtınadan kurtulan Şevket, ikinci bir fırtına yaşamış, Zeynep ve Fatih’in ayrılıklarının ardında yatan tüm gerçeği öğrenmiştir; Ertan da bu gerçeğin bir parçasıdır.

Olay, Şevket tarafından öğrenilince diğerlerinin de öğrenmesi uzun sürmez. Artık, Mukaddes dışında herkes gerçeği bilmektedir. Zeynep ve Fatih yine itiraf sonrası huzuru yaşayacaklarını düşünürlerken Şevket ikisini de kapı dışarı edip artık kendilerine yeni bir hayat kurmalarını söyler.

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN 38. BÖLÜM 1. FRAGMANI

 

İlk gecelerini otelde geçiren ikili, yeni hayatları üzerine plan yapmaya başlarlar. Fatih, babasıyla konuşup Zeynep’ten artık ayrılmak istemediğini, ayrıca şirketten ayrılıp kendisine teklif edilen yeni bir işte çalışmak istediğini söyler. Fehmi, Fatih’e destek olur ve hatta yeni hayatlarını kurmaları için ilk adımı atarak onlara bir ev satın alır.

Mukaddes dışında iki aile de Fatih ve Zeynep’in yeni evleri konusundaki heyecan ve sevinçlerini paylaşırlar. Artık Fatih ve Zeynep için gerçekten yepyeni bir dönem başlamıştır. Fakat ikisinin de bilmediği, yeni hayatlarında onları bekleyen kocaman bir sürprizin daha var olduğudur…

AŞK YENİDEN 38. BÖLÜM 2. FRAGMANI

AŞK YENİDEN DİZİSİNİN KONUSU

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner. Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye “Aşk Yeniden”.

BAKMADAN GEÇME!