Aşk Yeniden 37. bölüm için heyecan dorukta! - izle

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden 37. bölüm için heyecan dorukta - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2016 19:54

İzleyicilerin severek takip ettiği ekranların romantik komedi dizisi Aşk Yeniden 37. Bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı! Nefes kesen sahneleriyle 12 Ocak Salı günü saat 20:00'da ekranlara gelecek olan Aşk Yeniden yeni bölümde Zeynep ve Fatih’i yeni sürpriz bekliyor! İşte Aşk Yeniden 37. bölüm fragmanı ve detaylar...

Haberin Devamı

Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı ekranların sevilen dizisi Aşk Yeniden’de heyecan devam ediyor! Gerek oyuncu kadrosu gerek eğlenceli senaryosu ile tüm izleyicileri ekran başına kilitleyen Aşk Yeniden 37. Bölümü 12 Ocak Salı akşamı ekranlara geldi.

Aşk Yeniden 37. Bölümde Neler Oldu?

Yayınlanan her bölümünde farklı bir macera ile karşımıza çıkan Aşk Yeniden’in 37. bölümünde Zeynep ve Fatih bir araya gelmek için yine bir plan peşinde.

Antalya dönüşünde Zeynep, Orhan, Selin ve Fadik ile birlikte eve dönen Şanziment, hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaşır. Ayfer artık bu evde Şanziment’i istemediğini söyler. Ayfer tarafından evden kovulan Şanziment, başına gelenlerin bütün sorumlusunun Fatih olduğunu düşünür ve Fatih’in evine yerleşmeye karar verir.

Haberin Devamı

Diğer yandan malikanede Zeynep’in hayalini görüyor olması nedeniyle herkes tarafından kafayı sıyırmış gibi muamele gören Mukaddes, Şanziment’in malikanede kalacak olmasına sevinir. Şanziment’i malikaneden çıkarmak için türlü planlar yapan Zeynep ve Fatih’in imdadına Mukaddes yardım eder. Mukaddes, Şanziment’e Fatih’i bırakması için para teklif eder. Bu olay kısa sürede çözülür.

Şanziment’ten kurtulan Zeynep ve Fatih’in sevinci uzun sürmez. Zira Şevket, Zeynep’i evlendirmek için karar almıştır. Zeynep, babasının aldığı bu karara karşı çıkar ancak Fatih, Şevket’in dediğini yapacağını düşündüğü için büyük endişe duyar. Fatih sonunda yaşadıklarını geride bırakarak cesaretini toplar ve Şevket’in karşısına çıkmaya karar verir. Ancak Fatih, bu karşılaşmanın sonunda başına geleceklerden habersizdir.

İşte Aşk Yeniden 1. ve 2. Bölüm Fragmanları

Aşk Yeniden 37.Bölüm 1. Fragmanı

Aşk Yeniden 37.Bölüm 2. Fragmanı

Aşk Yeniden 36. Bölüm Özeti:

Aşk, tutku ve maceralı sahneleriyle izleyicileri kendine hayran bırakan Aşk Yeniden 36. Bölümde yine heyecan doruktaydı.

Mukaddes, av köşkünde yapılan olaylı doğum günü partisinden sonra Zeynep ve Fatih’i yeniden bir araya getirmek için türlü planlar yapar. Diğer yandan Fatih ve Zeynep yalnız kalabilmek için muhteşem bir fırsat yakalar. Yapamadıkları balayını gerçekleştirme hayaliyle Antalya’ya herkesten uzak sakin bir zaman geçirmek için giderler. Ancak orda onları hiç ummadıkları bir sürpriz bekler. Mukaddes’in de peşlerinden gelmesiyle planlar alt üst olur. Fatih ve Zeynep hiç hayal etmedikleri bir balayı geçirirler.

BAKMADAN GEÇME!