Aşk tadında şarkılar

Güncelleme Tarihi:

Aşk tadında şarkılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2007 00:00

Ali-Aysun Kocatepe’nin "Aşk Tadında Rüya Gibi Şarkılar" projesi devam ediyor. Kocatepe çifti, çok konuşulacak konukları ve repertuvarları ile projenin 3’üncü konserinde BKM Sahnesi’nde olacak.

Ali-Aysun Kocatepe’nin 8 Şubat akşamı verecekleri konserin konukları Emel Sayın, Ali Rıza Binboğa, Zara ve Emre Altuğ... Ali ve Aysun Kocatepe, unutulmaz eserlerden oluşan potporiler seslendirecek.

Emel Sayın’ın "Feride"yi, "Yağdır Mevlam Su"yu ve "Çile Bülbülüm Çile"yi okuyacağı konserde, Ali Rıza Binboğa da mühendislik yaparken Eurovision’a nasıl katıldığını, kendisini çirkinleştirmek için neler yaptığını anlatacak; "Yarınlar", "Türkiyem’in Kızları" ve "Baharım Sensin" adlı şarkılarını söyleyecek.

Zara’nın "Beni Unutma", "Kalenin Dibinde" ve "Beyaz Giyme Toz Olur"la katılacağı konserde Emre Altuğ’un repertuvarında ise "Aşk-ı Kıyamet", "Sensiz Olmuyor" ve "Heyamola" olacak. Üç haftada bir düzenlenen ve haziran ayına kadar devam edecek konserlerin biletleri BKM Gişe ve www.biletix.com adresinde satılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!