Aşk, set ve maç!

Güncelleme Tarihi:

Aşk, set ve maç
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

İş kadınlarından sonra sporcu kadınlar da kabuklarından sıyrılıp açılıp saçıldılar. Artık onları davetlerde ve özel gecelerde olduğu kadar günlük hayatlarında da son derece kadınsı ve dekolte giysiler içinde görmek mümkün...

Önce çalışan kadınların görüntüsü değişti. İş yerlerine koyu renk klasik giysilerle gitme zorunluluğu ortadan kalktı. Genç kuşak temsilcileri çalışan kadınların sevimsiz ve ciddi görünmek zorunda olmadıklarına karar verdiler. İş yerleri modanın en yeni çizgilerini yansıtan kıyafetler giymiş şık ve çekici genç kadınlarla renklendi.

Sonra sıra spor dünyasına geldi. Gerçekte erkek olup olmadıkları merak edilen kadın sporcuların yerine birden bire spor dünyasında birbirinden güzel ve çekici genç kızlar ortaya çıktı. 2000'e girerken spor dünyasının güzel, çekici ve yetenekli kadın sporcuları dünyanın ilgi odağı oldular. Özellikle de tenis sahalarının dişi şampiyonları arasında güzellikleri ve çekicilikleri ön plana çıkanlar sinemanın seksi yıldızlarını bile gölgede bırakmaya başladılar. Spor dünyası ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyordu. Hayatlarını tenise adayan kadınların süslenmeye, çekici görünmeye vakit bulabilmeleri, her şey bir yana çekici olmaya özenmeleri çok önemli bir gelişmeydi. Spor tarihinde ilk kez kadın tenisçilerin maçları dünya basınında erkeklerin maçlarından daha fazla ilgi görmeye başladı.

Seksi tenis şampiyonu Anna Kournikova, henüz 17 yaşında bir İnternet güzeli. People Dergisi'nin ‘‘en güzel 50 ünlü’’ listesinde, Anna Kournikova da yer aldı. Kısa bir süre önce de Rollingstone Dergisi'nin kapağını Anna Kournikova'nın mini etekli tenis kıyafetiyle çekilmiş bir fotoğrafı süsledi.

Rus asıllı tenis şampiyonu diyor ki: ‘‘Atlet olduğum için çirkin görünmem mi gerekiyor? Bu çok saçma bir iddia. Her genç kız gibi benim de güzel ve çekici olmaya hakkım var.’’

Sarışın tenisçi tam beş dil biliyor. Her maçından sonra pek çok evlenme teklifi alan genç kız, tenis sahalarında şık ve seksi kıyafetleriyle moda rüzgarları estiriyor. Özel yaşamında Prada, Versace ve Chanel'den giyiniyor. Detroit Red Wings hokey takımının oyuncularından Sergei Federov ile üç yıldan beri beraber. Genç kız, yakışıklı erkek arkadaşı ile arasında romantik bir bağ olmadığını söylüyor ama buna kimseyi inandıramıyor. Martina Hingis, GQ Dergisi'nin kapağında yer alan ilk bayan atletti. Vücudunun çizgilerini gözler önüne seren daracık mini etekli bir beyaz elbiseyle derginin fotoğrafçılarına poz vermişti. Bu güzel ve çekici tenisçinin kestane rengi gür saçları, onun Clairol firmasının sözcülüğünü üstlenmesini sağladı. Genç kızın modaya olan düşkünlüğü ve giyim zevki de ona moda dünyasında yeni görevler kazandırdı.

19 yaşındaki İsviçreli seksi tenisçi bu yıl Avustralya açık tenis turnuvasını kazandığı zaman kırmızı dekolte bir mini elbiseyle şampiyonluğunu kutladı.

Amerikalı süper kardeşler Venus ve Serena Williams, Vogue Dergisi'nin kapağında yer aldılar. Zenci tenisçi kardeşler, Caroline Herrara'nın elbiseleriyle fotoğrafçılara poz vermişlerdi. İki kardeş de tenis raketlerini artık kullanmamaya karar verdikleri zaman moda desinatörlüğü yapacaklarını açıkladılar.

Venus Williams, Reebok firması için yeni modeller yaratıyor. Tenis sahalarında ise değişik giysileriyle büyük ilgi topluyor. Serena Williams'ın ise Puma modaeviyle bir anlaşması var. Maçlarda kendi kreasyonu olan kıyafetlerle sahaya çıkıyor.

Tenis dünyasının diğer ünlü raketleri de ellerinden geldiğince şık ve seksi olmaya çalışıyorlar. Örneğin Mary Pierce, tenis sahalarında ve özel yaşamında seksi giysileriyle de ün yaptı. Tenis dünyası hızla görüntü değiştiriyor. Martina Navrotilava'ların dönemi artık gerilerde kaldı. Kadın sporcular yeteneklerinin yanında seksapellerini de sergiliyorlar.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!