Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında büyük sürpriz!

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında büyük sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2016 10:13

Aşk Laftan Anlamaz 16. bölüm fragmanıyla izleyenleri nefesini kesecek. Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz bu hafta yeni bölümüyle izleyicilerine büyük bir sürpriz yapıyor. Dizinin yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında Metin Akpınar'ın diziye dahil olduğunun görülmesi izleyicilerde büyük heyecan yarattı. Peki, sevilen oyuncu Metin Akpınar diziye hangi rolde dahil olacak? İşte, Aşk Laftan Anlamaz 16. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz 16. bölüm öncesinde yeni bölümün fragmanı ekranlara geldi ve izleyiciler büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Metin Akpınar, dizinin sevilen karakterlerinden Hayat'ın dedesi olarak ekibe dahil oluyor. Aşk Laftan Anlamaz dizisininin yeni bölüm fragmanının sonlarına doğru sahneye çıkan duayen oyuncu Karadeniz şivesi ile dikkat çekiyor. Peki Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Çarşamba akşamları ilgiyle izlenen 'Aşk Laftan Anlamaz'ın kadrosuna, usta oyuncu Metin Akpınar katıldı. Akpınar, "Aşk Laftan Anlamaz"ın 26 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak 16. bölümünden itibaren "Haşmet" karakteri ile ekrana gelecek. Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı, yönetmenliğini Müge Uğurlar’ın üstlendiği "Aşk Laftan Anlamaz", kadrosuna sevilen, usta oyuncu Metin Akpınar’ı kattı.

Haberin Devamı

LAZ DEDE GELİYOR!

"Aşk Laftan Anlamaz"a Hayat'ın dedesi "Haşmet" olarak katılan usta oyuncu Metin Akpınar dizinin Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünden itibaren Hayat'ın dedesini canlandıracak. "Aşk Laftan Anlamaz" kavgayla başlayıp aşkla devam eden heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV’de.

Aşk Laftan Anlamaz”ın 15. bölümünde; Hayat, ilk randevularından sebepsiz ayrılışını nasıl açıklayacağını düşünürken, Murat ve Doruk'un "Kutsal Çarşamba" hakkında konuştuklarını duyar. Kızlarla kafa kafaya verip bunu açığa çıkarmaya çalışırlar. Annesinin tüm sözlerine rağmen Hayat işten ayrılmayı reddeder. Bu yüzden Emine bir plan yapar. Hayat'ın sevdiği erkeği bulmayı kafasına koymuştur. Sarte'ye geldiğinde işler planladığı gibi gitmez. Üstelik Hayat'ın kimliği de şirkette bir yerlerde kayıptır.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!