Aşk Laftan Anlamaz 16. bölüm fragmanında Metin Akpınar sürprizi!

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 16. bölüm fragmanında Metin Akpınar sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 09:58

Aşk Laftan Anlamaz dizisi dün akşam yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanında izleyicileri şoke eden bir sürpriz ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanın duayen oyuncu Metin Akpınar sahne aldı. Peki Aşk Laftan Anlamaz 16. bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte yeni bölüm fragmanında yaşananlar

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz dizisi bu hafta yeni bölümde yaşanacaklardan çok yaptığı sürpriz ile konuşulacağa benziyor. Usta oyuncu Metin Akpınar Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yeni bölüm fragmanının sonlarına doğru ekrana geliyor.. Karadeniz şivesi ile dikkat çeken usta oyuncunun Hayat'ın dedesi olarak diziye giriş yaptığı belli oldu. İlerleyen günlerde yayınlanacak ikinci fragmanda detayların ortaya çıkması bekleniyor. İşte Metin Akpınar'ın ekranlara geldiği Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanı

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 15. bölümünde; Hayat, ilk randevularından sebepsiz ayrılışını nasıl açıklayacağını düşünürken, Murat ve Doruk'un "Kutsal Çarşamba" hakkında konuştuklarını duyar. Kızlarla kafa kafaya verip bunu açığa çıkarmaya çalışırlar. Annesinin tüm sözlerine rağmen Hayat işten ayrılmayı reddeder. Bu yüzden Emine bir plan yapar. Hayat'ın sevdiği erkeği bulmayı kafasına koymuştur. Sarte'ye geldiğinde işler planladığı gibi gitmez. Üstelik Hayat'ın kimliği de şirkette bir yerlerde kayıptır.

Haberin Devamı

Metin Akpınar "Aşk Laftan Anlamaz"da!
Çarşamba akşamları ilgiyle izlenen "Aşk Laftan Anlamaz"ın güçlü kadrosuna, usta oyuncu Metin Akpınar katıldı. Akpınar, "Aşk Laftan Anlamaz"ın 26 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak 16. bölümünden itibaren "Haşmet" karakteri ile ekrana gelecek.

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı, yönetmenliğini Müge Uğurlar’ın üstlendiği "Aşk Laftan Anlamaz", kadrosuna sevilen, usta oyuncu Metin Akpınar’ı kattı.

LAZ DEDE GELİYOR!

"Aşk Laftan Anlamaz"a Hayat'ın dedesi "Haşmet" olarak katılan usta oyuncu Metin Akpınar dizinin Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünden itibaren Hayat'ın dedesini canlandıracak.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 16. BÖLÜM FRAGMANINDA METİN AKPINAR SÜPRİZİ!

 

Aşk Laftan Anlamaz”ın 14. bölümünde; Didem, Hayat’ın yaşadığı evi öğrenmiştir. İbrahim’i de kullanıp Hayat’ı ifşa etmek ister. Hayat, Murat’la ilişkilerini bir süre gizli tutmak ister. Murat da Hayat’a hiç olmadığı kadar mesafeli davranır. Bu yüzden gerilen ikiliye Kerem ve Doruk yardım eder ve ilk randevularına çıkarlar. Hayat eve döndüğünde ise Emine’yi son derece sinirli bulur.

BAKMADAN GEÇME!