Asena yine kızdıracak

Güncelleme Tarihi:

Asena yine kızdıracak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2006 00:00

Göğüsleri büyütmeye ve toparlamaya yardımcı olan Oestro isimli bir ilacın tanıtımını yapan Asena, İbrahim Tatlıses'i kızdıracak açıklamalarda bulundu. İbrahim Tatlıses'le ilgili haberleri takip ediyormusunuz sorusuna Asena " Kendi haberlerim dışında kimsenin haberini seyretmiyorum" derken bir muhabirin "İbrahim Bey de aynı açıklamayı yapıyor" sözü üzerine "Taklitler asıllarını yaşatır." dedi.

Haberin Devamı

 

TAKLİTLER ASILLARINI YAŞATIR

2,5 aylık kullanımdan sonra göğüslerde 2 cm büyüme sağlayan ilacı kendisinin de kullandığını söyleyen Asena " Yaklaşık 6-7 gündür kullanıyorum, şimdiden farketmeye başladı bile. Hostes bir arkadaşım bana tavsiye etmişti, benim bütün kostümlerim özel yapımdır yani göğüs desteklidir. Bundan sonra göğüslerimin Tutti- frutti'deki kızlar gibi büyük ve bitişik olmasını istiyorum." diye konuştu.

YAPTIĞIM YANLIŞLARI YAPMAYIN

/images/100/0x0/55eaff50f018fbb8f8a44868
Asena "Erkek arkadaşım ilacı kullanmamdan çok memnun, göğüslerimde gelişme olduğunu söyledi. Her erkek büyük göğüs sever tabi erkek arkadaşım da gögüslerimin büyümesini ister ” dedi. Asena sözlerine kendisini örnek alanları da unutmayarak devam etti " Beni örnek alın ama benim yaptığımı yapmayın. Çünkü benim yaptıklarımın arasında yanlışlar da var. Siz de o yanlışlara düşmeyin" tavsiyesinde bulundu.

Haberin Devamı

KİMSA ARAMIZA GİREMEZ

Asena ailesiyle ilgili sorulara ise " Abime her anlamda destek olmaya çalışıyorum, hala olduğumu öğrendim. Yeğenim beni arayıp görüşürüz hala deyince kendime gelemedim. Bundan sonra biz bir karar aldık. Bilinmeyen o ablam, abim, ben ve babaannem ve yeğenim biz artık böyle bir aileyiz. Onun dışında kimse aramıza giremez" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!